Цитат(zabavnik @ Jan 11 2010, 12:24 AM)

благодаря дано, ..Няма да обръщам волана, интернационално ще се кара и през по-голямата част от времето ще е из Англия. Имам няколко въпроса ще съм благодарен ако ми ги разясните, със какво масло е най-добре да се кара .., във какви убороти е най-добре да се държи на дълаг път /за доброто на двигателя и за ограничаване на разхода на гориво/ и още нещо което ме притеснява след запалване на мястото на основния пробег излизат мили със минус отпред и отгоре свери ключе, а човека от който го купих каза че е обслужен и смея да му вярвам защото въздушния филтър е като нов. Благодаря предварително

Аз моя го карам с кастрол магнетик сменям го на 30000км но зависи в какво състояние е мотора защото ако гори масло нама смисъл от толкова скъпо,моя си го пазя много и го карам с 90-100км/ch на около 2500оборота и не ми създава проблеми,относно-мили със минус отпред и отгоре свери ключе-не ти е занулен километража когато сменяш масло трябва да ти го занулят вече го правят в повечето сервизи за смяна на масло,можеш да караш и така и да си следиш до следваща смяна на маслото но в сервиза където аз си сменям маслото ми казаха че след около няколко хиляди мили ако не се занули и продалжаваш да караш така минавал в авариен режим и така или иначе пак ще ти се наложи да ти го занулят така че не съм рискувал и незнам дали е вярно но винаги го занулявам когато му сменя маслото ,ще можеш и сам но трябва някой да ти покажи иначе в сервиза ти вземат 15лв.