Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Чип тунинг за W210 от къде ?
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Tuning
Чочоне
За много години приятели

От скоро се сдобих с Е класа 250 Д елеганс без турбина но изключително запазен екземпляр за своите 11-12 годинки , както и да е отплеснах се просто съм в еуфория emoticon-0178-rock.gif
Мисълта ми е следната от къде мога да си сложа чип на колата с възможно най-голям капацитет мощност и да е качествен съответно , защото ми казват ,че като няма турбо "край не може " dontknow.gif . Разрових се и намерих само на едно място където слагат точно на този двигател чип но е само 11 кс. и около 17 нм. което ми се струва прекалено малко и май няма да има смисъл chin.gif
Моля посъветвайте ме какво да направя emoticon-0178-rock.gif
Jorolino
Виж в този сайт мисля че имаше по добри оферти, или пък се обади направо от там на хората да ти кажат.
clk_m
Цитат(Чочоне @ Jan 3 2010, 12:10 PM) *
.....
Мисълта ми е следната от къде мога да си сложа чип на колата с възможно най-голям капацитет мощност и да е качествен съответно , защото ми казват ,че като няма турбо "край не може " dontknow.gif . Разрових се и намерих само на едно място където слагат точно на този двигател чип но е само 11 кс. и около 17 нм. което ми се струва прекалено малко и май няма да има смисъл chin.gif

Здрасти колега , зависи в кой район на България живееш...от личен опит мога да ти препоръчам един човек в Пазарджик , при него си чипосах моето ЦЛК и останах впечатлен от резултата макар че съм чисто атмосферен двигател и не вярвах да има някакъв ефект при мен. Сайта му е http://www.chiptuning-bg.com
Даже без да плащам нищо допълнително ми изчисти една грешка от айрбага дето се появи малко преди да отида и светеше лампичката и ми смени въздушния филтър wink.gif
daimler1
Цитат(Чочоне @ Jan 3 2010, 12:10 PM) *
За много години приятели

От скоро се сдобих с Е класа 250 Д елеганс без турбина но изключително запазен екземпляр за своите 11-12 годинки , както и да е отплеснах се просто съм в еуфория emoticon-0178-rock.gif
Моля посъветвайте ме какво да направя emoticon-0178-rock.gif

Това е максимума за ДВГ без турбо наистина,но ще си доволен,защото тези 17нм са при развъртането,така че ефекта ще е по-бърза кола в ниските(което предполагам търсиш)и без голяма промяна в макс.скорост.
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.