gena1
Dec 22 2009, 08:23 PM
Здравейте колеги спешно се нуждая от комп. за мотора на колата която ще взимам (за сега).Колата е 2001 година,бензин.Моля за съдейстие или мнение откъде мога да се сдобия с такъв.И не на последно място на каква цена.
ahil77
Dec 23 2009, 07:47 AM
ако стария комп не работи по добре го ремонтирай,че друк не става,митко от варна 0886425037 ремонтираги,изпробван мойто цлк работеше на 3-2 цилиндара оправи го вече 1г никви проблеми
gena1
Dec 23 2009, 03:12 PM
Ремонт звучи лошо на компа,но щом при теб няма проблеми вероятно ще се запътя към Варна.Ако не се появи друга алтернатива.Благодаря!!!
gena1
Jan 4 2010, 08:29 PM
Телефонът на Митко от Варна не отговаря вече втори ден което ме навежда на мисълта ,че може да е примски и да не е регистриран.Помощ търся си компа за CLK-то 2000 компресор.Който може да помага ще му бъда,черпнята от мен.
obicatia
Jan 5 2010, 02:03 AM
пич тука имаше един които маи продаваше ЦЛК на части spartanec мисля че му беше профила
Jorolino
Jan 6 2010, 05:41 PM
Цитат(gena1 @ Jan 4 2010, 09:29 PM)

Телефонът на Митко от Варна не отговаря вече втори ден което ме навежда на мисълта ,че може да е примски и да не е регистриран.Помощ търся си компа за CLK-то 2000 компресор.Който може да помага ще му бъда,черпнята от мен.
Така той има няколко телефона информация в сайта:
http://softelectronic.com а глобулския му е: 0894/ 390 292
gena1
Jan 28 2010, 08:24 PM
Цитат(obicatia @ Jan 5 2010, 03:03 AM)

пич тука имаше един които маи продаваше ЦЛК на части spartanec мисля че му беше профила
Благодарско на всеки отзовал се засега.Уви още съм на греда.Оказа се обаче ,че компа е от тази кола а ключът и заключващият механизъм на волана са от Е-класа и снхронизацията на трите е невъзможна поради факта,че ключът на Е-класата не е предвидена такава опция(това ми стана ясно от обясненията на Митко от Варна с който кореспондирам досега-евала човек).Потърсих доста ключове и механизми за волана ,но според сравнение от Мерцедес нито не е удачно и няма да спомогне за запалването на колата.Авотобилът се оказва междинка(компа е новия със старият ключ или старият комп. с новият ключ) немога да си спомня кое то двете беше.Който може да помага.Моля!!!! Че скоро ще и чествам юбилей в сервиза както е тръгнало.
gena1
Feb 24 2010, 05:53 PM
Намерих всичко без ключалката за палене на мотора.Оказа се междинен модел и по автоморгите ми клатят

.Номерът от производителя трябва да започва с 208 или 210 и да завършва задължително на 0308.Ако някои има такава да звънка да се разбираме за цената и да отивам да го слагам и да паля моторо ,че иде пролет и момите ще ме изтърват.
StefanB
Feb 25 2010, 12:35 PM
Цитат(gena1 @ Feb 24 2010, 04:53 PM)

Намерих всичко без ключалката за палене на мотора.Оказа се междинен модел и по автоморгите ми клатят

.Номерът от производителя трябва да започва с 208 или 210 и да завършва задължително на 0308.Ако някои има такава да звънка да се разбираме за цената и
да отивам да го слагам и да паля моторо ,че иде пролет и момите ще ме изтърват.
Gena, следобяда ще опитам да се кача до колата и ще погледна какъв е номера на нейната ключалка, имам и ключ за нея, нали на това му викат EZ не знам какво си, модул... Ще ти кажа довечера какво е при мен. Тая дето я разглобявам е 203 2002, май ти бях казал....
gena1
Feb 25 2010, 12:45 PM
А дай боже,скочи заека от нейде,че взех да намразвам германското автомобилостроене в някой техни посоки.
StefanB
Feb 25 2010, 02:48 PM
Що бе, мислиш ли, че точно немеца ще хвърли вече произведени детайли, щото е почнал новия модел... Напротив, точно той ще гледа как ва подходи най-рационално, демек да го намести чрез междинката.. И, ако това което имаш е сложено в завода, няма как да няма резервно при дилъра, проблемът е , че или някоя сръчна ръчица от вида Пешо Гошо, атанас е правила подобрения, или просто такива "междинки" са малко и няма коли на нашия пазар които разглобени да съдържат точно тая част. Нали пусто всеки гледа да мине тънко, просто времената са такива...
Та, немското автомобилостроене не го ругай, напразно, по-скоро има други неща за проклетисване...
А че у нас се опитваме с трици маймуни - факт. И понеже има търсене за некачествените услуги и части, има предлагане - ако няма търсене няма да ми обявява Бай Иван в сервиза на ъгъла смяна на масло за Бенц за 300 лв - питам що толкоз скъпо бе пич, вчера смени на Тойотата за 130 е, верно два литра е по-малко, ама както и да го деля пак ми цъфва една горница 15 кинта на литър - премия за трите лъча, оня се хили и вика - па оди у балканстар, като си гявол... И за негово изумление отпраших с мръсна газ, не щото съм гявол, а щото колата е фирмена и мога да си позволя да представя фактура за 2 и за 200, просто не ми се моташе по приемчици... Ама няма да стъпя при него повече, но колко души могат да си надвият на масрафа и да го правят? И колко души знаят колко точно струва нещо при дилъра или проверен сервиз, и дали това нещо наистина е оправдано да струва толкова в тая криза? ...
Абе сложни теми...
gena1
Feb 25 2010, 03:01 PM
У България всеки е гявол и гледа да прецака другарчето си.Но забелязвам известно намаляване на тези гяволи или тяхното измиране.Истината е ,че с такова отношение не се изкарва дълго на които и да е пазар бил тои за услуги или търговия.Кризата хубава или не ще накара много хора летящи или висящи да стъпят на земята и да се научат да бъдат хора или европейци или някакви ,но не търгаши лъжци.
StefanB
Feb 25 2010, 07:21 PM
[Гена, те често лъжат без да искат, просто толкова си могат... Един колега искаше дюзи, давам му спецификация на моите, майстора му казал, че не стават... Викам му, иди в Балкан стар, покажи спецификацията, парт номерата да се убедиш, че стават, и там му казали, че не стават... Е, аз гледам в английски сайт, във френски (дал господ учил съм езици), вадя от Детали.ру аналога с парт номера по БОШ и му доказвам, че тази дюза става и за бус и за 611 и за 612 без значение дали е монтиран мотора на Ц или Е класа или на Вито - ми те хората са си го написали... Не вярва. Ми негова работа, ама това не мога да го определя че е лъжа - толкова си могат... Приемчик в Балкана ми е познат, скоро му разказвам случката - той вика - а, сигурно е попаднал на Пешо(примерно), той не е в час...кой знае какво е гледал... Кво да говорим повече...
Немаш късмет, колега, ключалката ми е с номер почващ с 203, по-нататък не можах да видя, не знам как да я извадя от пластмасовото легло, нали има някакви светещи пръстени по нея... Не съм ровил да видя как се сваля...
Съжалявам, че не мога да помогна, ако нещо друго трябва, свиркай.
gena1
Feb 25 2010, 07:22 PM
Няма нищо,благодаря все пак за усилията
spartanec
Mar 6 2010, 02:46 PM
Цитат(obicatia @ Jan 5 2010, 02:03 AM)

колегата позна

,имаме работа с него която все отлагаме..а ина4е 6те проверя моята клу4алка с как1в номер е...
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.