medkovec*
Dec 17 2009, 05:06 PM
Бих искал да попитам дали някъде в България има такива подгряващи устройства.Това устройство се слага на маркучите при най-ниската точка.За да работи трябва да се включи в контакта.Ето сайт>>
http://wup.defa.com/en/wup_products_preheaters.html 
П.П Научих за него от един мои приятел който живее в Русия.Това устройство там струва около 200 евро.Ще се радвам ако някой от вас би могъл да ми помогне.Благодаря предварително
medkovec*
Dec 20 2009, 12:33 AM
Ъп
medkovec*
Dec 21 2009, 01:04 PM
Ъп
medkovec*
Jan 1 2010, 07:56 PM
Няма ли някой колега да може да ми помогне , дори и да го купа от друга страна дали някой няма да може да ми го монтира
jorko77
Jan 2 2010, 10:15 AM
Защо не попиташ твоя приятел да ти го изпрати,но дали си заслужава инвестицията.Тук зимите не са като в Русия.
medkovec*
Jan 10 2010, 12:31 PM
Цитат(medkovec* @ Jan 1 2010, 07:56 PM)

Няма ли някой колега да може да ми помогне , дори и да го купа от друга страна дали някой няма да може да ми го монтира

Да , така е но той като ми го изпрати и няма кой да ни го монтира за какво е да давам толкова пари
100mercedesa
Jan 11 2010, 11:22 PM
Aз ще ти го монтирам имали инструкции към него или ще ми обесниш как точно го искаш
hijacker
Jan 13 2010, 11:14 PM
чудно и как работи точно ?
Загрява някаква част от антифриза преди за палиш? Но от къде черпи ток? Колко черпи? Какво се печели като ти е загрята една част от единия воден кръг, а другите са студени?
При тези зими тук, мисля че си е една доста голяма инвестиция на цена от 200 Евро...
Поздрави,
-Николай
medkovec*
Jan 15 2010, 08:56 PM
Цитат(hijacker @ Jan 14 2010, 12:14 AM)

чудно и как работи точно ?
Загрява някаква част от антифриза преди за палиш? Но от къде черпи ток? Колко черпи? Какво се печели като ти е загрята една част от единия воден кръг, а другите са студени?
При тези зими тук, мисля че си е една доста голяма инвестиция на цена от 200 Евро...
Поздрави,
-Николай
Има инструкция , ще дам повече информация към края на месеца , ще разпитам пак моя човек точно къде се слага
medkovec*
Feb 4 2010, 10:59 PM
Спешно търся майстор , който да ми монтира устройството.За предпочитане е да е от София . Намерете ме тук или на skype-stankata_666
medkovec*
Feb 6 2010, 08:26 PM
ъпеещщ много спешно , работи на ток и подгрява целият двигател
GENUINE
Sep 2 2010, 01:18 PM
Като карах камион в Братска Америка, когато камиона оставаше неработещ за повече от няколко часа/обикновенно не се гаси двигателя, когато си на път, независимо дали е в движение, на място, а шофьора е в камиона или извън него.../ през зимата, когато температурите стигат до -10 и по-надолу, се използваше такова подгряващо устройство. Подгряваше маслото в картера за по-лесен старт. Съответно по този начин се повишава гемпературата и на целия двигател, до извества степен. Глезотия е това, аз лично не бих се заиграл с това, ако вече не е монтирано от производителя.
pablo13
Jun 14 2011, 02:09 PM
Цитат(medkovec* @ Dec 17 2009, 05:06 PM)

Бих искал да попитам дали някъде в България има такива подгряващи устройства.Това устройство се слага на маркучите при най-ниската точка.За да работи трябва да се включи в контакта.Ето сайт>>
http://wup.defa.com/en/wup_products_preheaters.html 
П.П Научих за него от един мои приятел който живее в Русия.Това устройство там струва около 200 евро.Ще се радвам ако някой от вас би могъл да ми помогне.Благодаря предварително

това устройство дава ли отражение върху разхода на автомобила?
jor000
Jun 14 2011, 02:45 PM
"това устройство" е абсолютно ненужно в българия, казвам го от опит понеже вероятно сте наясно какви са зимите при нас в плевен. на разхода на гориво няма как да повлияе, но виж - обещавам ти че ще окаже около 100 лева влияние на сметката ти за ток всеки месец при редовна упортреба. хаха хахахахахааа
stankos
Aug 3 2011, 02:06 PM
Какво стана с устройството ? Монтира ли го ?
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.