Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Сбирки на Clk
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > CLK-класа
KompreSSor4e
Колеги,искате ли да си направим ден за среща на цлк,примерно петък или събота,а може и неделя?Да почешеме езиците и да си помагаме евентулано за някакви проблеми по колите?Който е навит да казва и ще си оредиме някъде да се виждаме sign_mercedes.gif

Колега "ЗБИРКИ" се изписва Сбирки offtopic1.gif
obicatia
това е добра идея аз съм навит smile.gif
KompreSSor4e
Цитат(obicatia @ Dec 6 2009, 03:31 AM) *
това е добра идея аз съм навит smile.gif

Ок,айде ще видим до една седмица колко ще се съберем и примерно другата събора и неделя ще се съберем някъде на кенце pleasantry.gif
obicatia
ok
pippo
Колеги и аз съм навит. Ама много съм навит!!! От много време искам да се случи нещо такова.
Само че имам един проблем - от Пловдив съм. На вас къде ви е идеята да се проведе срещичката? Иначе казах ли, че съм много навит bigemo_harabe_net-110.gif sign_mercedes.gif icon_welldone.gif
KompreSSor4e
Цитат(pippo @ Dec 7 2009, 02:23 AM) *
Колеги и аз съм навит. Ама много съм навит!!! От много време искам да се случи нещо такова.
Само че имам един проблем - от Пловдив съм. На вас къде ви е идеята да се проведе срещичката? Иначе казах ли, че съм много навит bigemo_harabe_net-110.gif sign_mercedes.gif icon_welldone.gif

Ами колега,аз иамам предвид за софия,но ако си навит да дойдеш до тук ще се съберем някъде на влизане от пловдив!От сега да кажа,който от колегите е навит да остави телефонче да се разберем,че в тоя форум никой не влиза!
ChinaLord
....ако сбирката е в неделя, ще кацна да се видим....
KompreSSor4e
Аре колеги оставяйте телефони да се разберем и аз съм навит за неделя!
Petar_pz
Може да се включа и аз ,макар че сам нов тук smile.gif
Илия Горанов
И накрая какво стана с тия сбирки?
Liloff
Цитат(Илия Горанов @ Jan 14 2010, 12:27 AM) *
И накрая какво стана с тия сбирки?
Какво да стане, пием си тримата кафетата, а хората си пишат smile.gif
Илия Горанов
Аз теб те виждам и без форума...
Ама явно тук хората само на приказка са мераклии smile.gif
dakata72
колеги ако мога така да ви нарека и аз много бих искал да доида на тези сбирки но едва за рожденният ми ден на 20януари си направих подарак една 124 купе.Така че ако има сбирка ще се радвам да присаствам.ако не ви е проблем ми званнете че да не пропусна 0878773380 Данчо.благодаря предварително
obicatia
даите да измислим една дата в близко бъдеще и едно място и да видим какво ще стане ?
hijacker
Последния път във Варна направихме сбира не само на ЦЛК, ами на Мерцедес по принцип и се събрахме едва 3ма човека... мисля, че е по-идейно да се организираме за срещи по по-широк признак... примерно фенове на марката Мерцедес ;-)

Поздрави и успех с начинанието.
-Николай
Илия Горанов
Колега, от години се организират срещи в различни градове.
Просто пусни едно търсене в Google за срещи на Мерцедес и ще откриеш колко много такива се организират постоянно и присъстват доста повече от 3ма души.

Само за пример един резултат от Google
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.