Цитат(C 200 @ May 21 2010, 10:52 AM)

Цитат(bega4 @ May 16 2010, 10:21 AM)

http://img153.imageshack.us/content_round..../4158/047jo.jpgтова исках да покажа. според мен няма причина и цлк да вдигне поне толкова.
Момчета тия скорости ги правете на пистите, по магистралите има хора

Според мен скорост над 150 си е чиста проба опит за само/убийство
Айде като имаме коли по 200 коня да дигаме 300 и да се снимаме колко сме велики.
Тия цлк 136 коня на равен и широк път се обзалагам с който иска, че ще вдигнат 240.
Аз със 75 коня пълен багажник и човек с мен вдигнах САМО веднъж 175 км, а съм сигурен че може и още, нищо че го дават 160 км макс по каталог.
И това с ц 200 чист дизел, скапана нафта и гуми на 4 сезона.
Разберете едно : на никой нищо няма да докажете като изхвърчите в някоя канавка освен да дадете ОЩЕ един печален пример за статистиката.
Мерцедесите правят впечатление когато се карат бавно, изрязващите истории са присъщи на едни хора от други форуми
Поздрави и умната, а който иска да се трепе

Колега, С 200,
Принципно си прав за високите скорости, но има и друго нещо:
Аз преди време имах Ситроен ХМ с активно окачване и супер возия. Оптималната и скорост беше около 120-130 км./ч.
От там нагоре моторът започваще да се мъчи, воланът да трепери и да усещам на места колата как "отлепя" от асфалта.
Такива разкази за 160 и повече ми се виждаха прекалено самохвални и измислени.
Но с Мерцедесът се оказа съвсем различно. Перфектно обезшумена, перфектно пътно поведение, много мощен мотор и
като погледнеш киломеража - минава 180.
Един приятел кара CL 600 и той ми е споделял, че изобщо не усеща високата скорост и не веднъж му е сработвал ограничителя
на скоростта при 250, без умишлено да е стигал до там. Добре, че и аз имам ограничител на скоростта, който седи на съседната седалка и по отрано се обажда.
Колите стават все по добри и все повече могат. Опасното е, че останалите участници в движението не са подготвени за толкова високи скорости.
Когато се движиш с над 200 и на хоризонта двама започнат да се изпреварват, след около 4-5 сек. ти си при тях и едва когато започнеш да спираш
осъзнаваш колко коварна може да бъде високата скорост. Не помагат спирачки, светнати фарове, клаксони и ЕSP, нито пък псувни.
Споделям личен опит, по специално за младите колеги, които все пак са решили да пробват.
В повечето случаи колите могат - помислете вие дали можете . . .