Цитат(denzo @ Oct 14 2009, 11:25 PM)

Цитат(KompreSSor4e @ Oct 13 2009, 03:29 PM)

Първо,не е турбо,а компресор и второ 136 няма нищо общо с 163,даже и извънземните да слезат да му сложат чип!163 е уникален мотор и съм сигурен,че показва МНОГО по добри показатели от 136!
spor nema bratle 4e kompresor 163 konq e mnogo po dobar vse pak e i po noviq motor,....edinstveno me pritesnqva podrajkata za6toto az sum ot tryavna i ako trabva da hodq vseki pat do plovdiv ili sofia balkanstar mi e dale4ko.....puk i ako imam povreda i kolata ne e na hod?....za tova pitam kak e podrajkata na tozi motor....a tva za izvanzemnite be6e dobro:)
Подръжката е същата като и на обикновеното цлк,не ти трябва балканстар не ти трябват глупости,във всеки сервиз могат да ти обсужат колата,да не говорим,че всеки вече се е оборудвал с апаратура за диагностика!Аз хода при едни познати в един серви,там работи мой приятел и хората си ми обслужват колата,цените са съсем приемливи!Като направя сръвнение с предишната ми кола,която беше БМВ и която беше много по стара,подръжката е на едно горе долу да не кажа че е по евтина!