Ами колега значи цената ти започва от 8000 на татък в зависимост на колко ще се пазариш за втора употреба , макар че и ти си имаш такава. Приблизително 700лв. в най- касметлииския случей. Майсторлъка не е 5 лв а и мн малко маистори се хващат да сменят за Балкан Стар забрави . Да ти кажа и др. не знам гледал ли си какво производство е ,ако е Испанско

ползват кофти материали и наи-вече пластмаси , ламарината е тънка и боята е спестена и гние с минути имам чувство че ако седна един ден до него и мога да гледам как гние вместо да гледам телевизор. Ще ти дам и относителни цени на частите които ми се налойи да сменя за последната година: предно стъкло-турско (не триплексово) 220лв без монтаж ,маншони на полуоски 100 без труд танпон на двигател 212лв.-1бр без труд . амортисиор и пружина на ремъка 120 лв за кантарчето непосмях да питам,задни дискове и накладки 130лв без монтаж ,стъкло фар 40лв турски(нищо общо със шарката на хела) 85лв уш-немски,радиатор немски 800лв ,турски500 (познай какъв сложих аз) и то защото пластмасата която слага ТЪПИЯ испанец се разпада от температурата на водата и издиша по споиките, става въпрос за разширителния съд който незнам по кви причини е вграден в радиатора и заради 100 грам пластмаса сменяш целия радиатор нищо,че той е здрав. За мотора ти казах търси чист дизел разликата с цди не е голяма освен в разхода и главоболията ,които те усещам че искаш да си навлечеш.Ако се зарибяваш на кожения салон за 7000 такава кожена холова гарнитура си избараш че ти е бедна фантазията(това в кръга на шегата)единственото за което мога да кажа само хубаво е дизаина нищо друго .Няма по-красив бус от Вито и то само стария модел! Батка това е от мене мисля ,че бях изчерпателен -решението си е изцяло твое
п.п. Ако го вземеш пиши да ти честитиме