Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: масло на скорости на цлк 200
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > CLK-класа
ico_kiaev
здравеите.моля помагаите .Четях но не намерих нищо за маслото на скорости за автоматик.mb clk200 -1997 .сменя ли се .кога .колко хваща и колко излиза.писна ми да ме льжат по сервизите.БЛАГОДАРЯ
xeac
Цитат(ico_kiaev @ Aug 12 2009, 03:52 PM) *
здравеите.моля помагаите .Четях но не намерих нищо за маслото на скорости за автоматик.mb clk200 -1997 .сменя ли се .кога .колко хваща и колко излиза.писна ми да ме льжат по сервизите.БЛАГОДАРЯ

Купи си масло от ивайджет и ходи в някой сервиз да ти го сменят само. Не си спомням цени, но не беше нещо фрапиращо.
А и като сметнеш какво те чака ако замине... kill_myself.gif
Знам че за ръчка беше по-малко от 2 литра.
Това е схемата, която трябва да направиш wink.gif
ico_kiaev
така идва смяна на масло-от иваилджет ми дават тези цени 29.70 за литар-казаха 4 литра
20.70 гарнитура
32.30 филтър
13.00 някаква букса
това ли са реалните цени
ico_kiaev
така тези м......... ши............. от балкан стар софия -казват не се сменя маслото на скоростите.пловдив -сменя се на 100 000кмл .иваилджет -сменя се на 100 000 км и така до следващите 100 000 км. пиша по темата за колегите защото всеки казва различно.всеки да си прави сам изводи................................
xeac
Цитат(ico_kiaev @ Oct 10 2009, 10:07 AM) *
така идва смяна на масло-от иваилджет ми дават тези цени 29.70 за литар-казаха 4 литра
20.70 гарнитура
32.30 филтър
13.00 някаква букса
това ли са реалните цени

blink.gif

какви 4 литра? за какво говорим? не е ли за ск. кутия?
Аз всичко което купих беше 1л. за диференциал и 2х1л. за скорости.
филтри букси и т.н. не съм взимал!!
ico_kiaev
казват следното .скоростната кутия хваща 8 литра ако се източи напълно.задължително се сменяло датчика който е 14 лв защото почвало да прави проблеми .според мен с 2 литра само са ти доляли масло без да го сменят.
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.