Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Кои безиностанций позвате?
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Други > Анкети
ALEXONE™
Моля,аргументирайте се.
W123
Не ми се пише,за това давам ЛИНК
Veni®
Цитат(W123 @ Aug 28 2006, 10:49 PM)
Не ми се пише,за това давам ЛИНК

на мен също ето и линка biggrin.gif
DaDa
Значи наи доволен сам от газта на шела ама само на големия шел на цариградско колата ми върви супер , ето за пример моя шеф наи вероятно ще заведе дело срещу бензиностанция ОПЕТ , над 30 % вода в бензина.
Veni®
Цитат(DaDa @ Aug 29 2006, 09:37 AM)
Значи наи доволен сам от газта на шела ама само на големия шел на цариградско колата ми върви супер , ето за пример моя шеф наи вероятно ще заведе дело срещу бензиностанция ОПЕТ , над 30 % вода в бензина.

"Кои безиностанций позвате?, Само за Дизел!!!"
при такова име на темата в горния пост не става въпрос само за дизелово гориво и пернишки въглища biggrin.gif
aalexieff
Най съм доволен от Лукойл, мисля че цената и качеството на нафтата са в най голям компромис. При пътуването ми до Созопол и из Южното черноморие изминах 545 км с 34.700 л. нафта което ще рече 6.3/100 при цена 1.77 лв.
( мисля че за 124 250Д е добре). При зареждането ми в Shell с нафта Vi - power при цена 1.99 лв. не намирам разлика изключая само цената. Жалкото е, че в нашето градче няма бензиностанции от елитните такива с изключение на "Петрол с реклама на Лукойл" за която не мога да кажа нищо добро: и цената най-висока а качеството не е най-добро. Давам пример (когато карах Вектра на газ) при 40 л. бутилка редовно ми зареждаха по 39 и нещо литра газ . Къде ли?
darkrose
Ползвам ЛукОйл и Петрол, като цяло или когато съм на път.
Знам, че повечето неща в България са неоригинални, с ниско качество и се надявам че горивата са прилични в тези посочени от мен бензиностанции.
Постоянно се чуват слухове, че разреждали бензина с вода, че лъжат в литрите и всевъзможни други и съм сигурен че има такива.
Много мои познати се оплакват от Shell, някои пък с доволни, може би зависи от съответната бензиностаниция в даден град и/или от съответното зареждане на същата.
Също така съм чувал че една кола примерно ако гори 7/100 в Германия, като я докарат тука, започва да гори 8/100 от некачествени горива. Предполагам, че е вярно.
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.