munchev
Jul 8 2009, 03:37 AM
Искам да попитам дали някой е имал проблем ,когато седиш на място натиснал си спирачлата и включваш на "D" и ако продължавам да държа спирачката започва да пуши много яко озад през ауспуха. Осещането е се едно започва да се тормози двигателя и иска да потегли но аз му държа спирачката. Нз от какво е но ми се налага като патувам примерно градско постоянно като спирам да исключвам на "N" в движемие за да може да не пуши като държа спирачката. Ако някой може да помогне ще съм му много благодарен.
Марио
Jul 27 2009, 06:34 PM
Цитат(munchev @ Jul 8 2009, 03:37 AM)

Искам да попитам дали някой е имал проблем ,когато седиш на място натиснал си спирачлата и включваш на "D" и ако продължавам да държа спирачката започва да пуши много яко озад през ауспуха. Осещането е се едно започва да се тормози двигателя и иска да потегли но аз му държа спирачката. Нз от какво е но ми се налага като патувам примерно градско постоянно като спирам да исключвам на "N" в движемие за да може да не пуши като държа спирачката. Ако някой може да помогне ще съм му много благодарен.
а като си караш пуши ли и коя година е МЛ-а
slavin
Aug 26 2009, 08:30 PM
Аз имам абсолютно същия проблем от около 120 000км, а сега е на почти 400 000 и нито се е подобрило нито се е влошило. Не гори масло пушека е черен и особено при потегляне с повече газ си оставя черен облак. Минал съм сервиз в Балкан стар София, Пловдив и Бургас и в няколко Бош сервиза включително и в два в Италия, както и при много признати майстори и всички казват че е ОК. ОК ама пуши.
Ако някой се преборил с подобен проблем нека сподели ще целувам ръка.
svetlinan1
Aug 14 2011, 09:03 AM
аз имах подобен проблем с мл270 съм проблема е единствено от навтата нестава слагам добавка на кастрол за дизел и всичко се оправи пушека изчезва почти веднага след около стотина километра но трябва да слагате дбавката със всяко зареждане
gogoba
Aug 15 2011, 06:09 PM
имах същият проблем с моя ML 270 не показва грешки а като поегля с повече гас пуши имаше задръстен някакъв клапан след кулера
bww
Aug 24 2011, 01:09 PM
Слагай през две зареждания добавка срещу пушек, не на всяко! Не само добавката на Кастрол става, на Редекс, Лъки моли също също стават! Но ако не се слагат почва да пуши. На Еко има една по-скъпа нафта, ако от нея зареждаш също се оправя, поне така е при мене МЛ 270 СДИ призведен 2002г. В интерес на истината, трябва да кажа, че колата миприпушва само при бързо ускоряване, на празен засега не прави такива работи, но сигурно в бъдеще , ако не се слагат добавки и при такъв режим ще почне да пуши. Успех!
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля
натиснете тук.