Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: На колко градуса ви включва перка
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > Ванове
rosen_shapshalov
Привет на всички.Карам Vito 110 CDI 2000 година.В последно време съм се огледал на охладителната система.Рядко вдига температура над 85-90 градуса, но като съм в задръстване и е доста горещо чака да вдигне 100 градуса за да пусне перка.Не е ли много?Интересно ми е при вас на колко градуса ви се пуска перката? Предварително благодаря на отзовалите се.
rosen_shapshalov
На никой ли не му се включва перката ?
sarafa
От снимката ще видиш как точно трябва да седи стрелката в движение, а при работа на място макс. между двете деления 80 – 100 градуса и трябва да ти се вкл. перката
Picture 037
rosen_shapshalov
Благодаря ти колега.Мойта машина онзи ден на 100 и малко отгоре градуса и не пусна перка,та я охлаждах с климатика и накрая с парното.Явно имам някакъв проблем.Взех час в Балкан Стар да го погледнат,преди това ходих при други майстори да го погледнат обаче не се справиха.В понеделник е в сервиза и после ще пиша какво е било.Поздрави !
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.