Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: има ли във форума дрифтари, драгаджии?
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Други > Анкети
phantasm
във форума има ли такива или аз съм останал с впечатлението че липсват в тук? biggrin.gif
DJ FUNKY
нема такива тука,тука сме само пичове фенове а не бенцоубийци biggrin.gif
Veni®
Цитат(DJ FUNKY @ Aug 23 2006, 03:17 PM)
нема такива тука,тука сме само пичове фенове а не бенцоубийци biggrin.gif

ohmy.gifk: ohmy.gifk: ohmy.gifk:

Лафът за БЕНЦОУБИЙЦИТЕ е убийствен biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
KPAHK
не няма :evil:

а аз съм ДЗИФТАР biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
DJ FUNKY
Цитат(KPAHK @ Aug 23 2006, 04:07 PM)
не няма :evil:

а аз съм ДЗИФТАР biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

:yahoo: :yahoo: :yahoo: kill_myself.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
DJ FUNKY
обаче си имаме Скараджия и бираджий мнооого добри ohmy.gifk:
Stefan
Дрифтове чак не, ама от 100 км/ч нагоре много обичам да се зайгравам с някой..
batNIKI
Цитат(phantasm @ Aug 23 2006, 12:49 PM)
във форума има ли такива или аз съм останал с впечатлението че липсват в тук? biggrin.gif

АЗ съм фен и на дрифт и на драг ама като гледам съм единствения. Всички други май само ги лъскат мечоците и лежат под тях biggrin.gif :yahoo: Колко пъти ги карах да ходим на Божура ама само извинения се чуваха или пълно мълчание. sad.gif
DJ FUNKY
Цитат(batNIKI @ Aug 23 2006, 08:27 PM)
Всички други май само ги лъскат мечоците и лежат под тях biggrin.gif :yahoo:

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif :evil: kill_myself.gif тва е мерцедес форум не е опел и тн.та да лежим под тях
Vlado190
във форума има ли такива или аз съм останал с впечатлението че липсват в тук?  biggrin.gif

АЗ съм фен и на дрифт и на драг ама като гледам съм единствения. Всички други май само ги лъскат мечоците и лежат под тях biggrin.gif :yahoo: Колко пъти ги карах да ходим на Божура ама само извинения се чуваха или пълно мълчание. sad.gif

И аз съм фен и на дрифта и на драга biggrin.gif и дрифт правя, и на драг съм се пробвал... biggrin.gif но за драг с тия 122 кончета съм слабичък sad.gif (засега wink.gif :evil: )
batNIKI
Цитат(Vlado190 @ Aug 24 2006, 12:58 PM)
във форума има ли такива или аз съм останал с впечатлението че липсват в тук?  biggrin.gif

И аз съм фен и на дрифта и на драга biggrin.gif и дрифт правя, и на драг съм се пробвал... biggrin.gif но за драг с тия 122 кончета съм слабичък sad.gif (засега wink.gif :evil: )

Значи ти си втория wink.gif
W123
Аз карам "класическа Е-класа" и не съм нито драгаджия нито дрифтар,а просто ГЪЗАР :yahoo: Просто ми е кеф като карам,да ми оглеждат колата... за това карам бавно ohmy.gifk:
DJ FUNKY
Цитат(W123 @ Aug 24 2006, 08:06 PM)
Аз карам "класическа Е-класа" и не съм нито драгаджия нито дрифтар,а просто ГЪЗАР :yahoo: Просто ми е кеф като карам,да ми оглеждат колата... за това карам бавно ohmy.gifk:

ohmy.gifk: ohmy.gifk: :yahoo:
sky
Цитат(DJ FUNKY @ Aug 25 2006, 12:34 AM)
Аз карам "класическа Е-класа" и не съм нито драгаджия нито дрифтар,а просто ГЪЗАР  :yahoo: Просто ми е кеф като карам,да ми оглеждат колата... за това карам бавно  ohmy.gifk:

ohmy.gifk: ohmy.gifk: :yahoo:

:yahoo: :yahoo: :yahoo:
batNIKI
Аз карам "класическа Е-класа" и не съм нито драгаджия нито дрифтар,а просто ГЪЗАР  :yahoo: Просто ми е кеф като карам,да ми оглеждат колата... за това карам бавно  ohmy.gifk:

allhail.gif W123 :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:
GiN
Е,в този форум ще пиша,че не съм дрифтар,обаче ако тази анкита беше пусната във форум на МОСКВИЧ-отговора е ДАААА.ДрагГриинКопача върти яко,особенно на плаца на някой бетоновъзел или на мокро biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ph34r.gif ph34r.gif ph34r.gif
Schumi
Цитат(batNIKI @ Aug 23 2006, 07:27 PM)

Да се ходи на божура и аз съм за :FlagMB:
Schumi
Може би темата трябваше да бъде: Има ли фенове във форума на дрифта и драга? :FlagMB: . Фенове "ДА" съсипници на истински автомобили "ПО-МАЛКО". :FlagMB:
Schumi
Какъв е проблема, на някоя ЛАДА или, на някое BMW да им скъсаш гъза от настъпване на газта до ламамарината. Докато нещо от някъде не откаже, например спирачки, съединител и остане само, приятна миризма на каучукук и феродо, и болка в погледа на собстеника ако гледа отстрани. :evil: :FlagMB:
batNIKI
Цитат(Schumi @ Aug 25 2006, 10:37 PM)
Цитат(batNIKI @ Aug 23 2006, 07:27 PM)

Да се ходи на божура и аз съм за :FlagMB:

Ами че аз съм единствения където ходя от време на време, сам не ми е интересно sad.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.