Искам да се допитам към вас за няколко неща, които ме итересуват по темата с CL-ите.
Харесал съм една машина която е CL 500 с AMG пакет. Колата е 5.0 306 коня. Външният вид е убийствен, няма никакви забележки, цвета е тъмно лилав металик, а и оптиката на AMG е супер!
Проблема е, че като я запалихме в автокъщата и ми понамерисваше на евтина кола от ауспуха (разбирайте недоизгоряла горивна смес), но за щастие това беше само докато колата е студена, после се оправи. Стори ми се, че има и проблем със системата за вакум на шофьорската врата. Някой има ли идея как вървят цените по ремонтите на тази система?
Другото което е...стойката на колата е някак си, като че са изпуснали амортесьорите, а по-нагоре в темата видях цените за амортесьори и никак не ми допаднаха.
На таблото светеха лампите на ABS и Airbag. Продавачите отговориха, че по всяка вероятност било, защото е слаб акумулатора, което според мен са глупости!
Всичко друго изглеждаше нормално.
100% е ясно, че ако тръгна да я купувам ще бъде проверена в Балкан Стар.
Не съм сигурен дали ще получа от този автомобил това, което очаквам; а именно комфорт, здравина и надеждност. Притеснява ме да не стане така, че колата да иска ремонти всеки месец.
В крайна сметка в момента, в който я запалих и чух звука на мотора, както и онзи рев от AMG ауспусите.....бях силно запленен