Цитат(MercedesSSK @ May 17 2009, 02:41 PM)

Здравейте, от няколко дена съм собственик на clk 230 kompressor 98 година, автоматик. Първи мерцедес ми е

. Мисля че е на около 180 хиляди километра. Искам да си сменя маслото на двигателя, скоростната кутия, диференциала. Знаете ли подходящ сервиз в София да се извърши обслужването и колко ще струва? Какво масло да избера? Също така искам да сменя и всички филтри. Някой сменял ли е семерината на диференциала? Какво още друго е хубаво да се смени? Имам и въпрос за климатроника , духа 5 минути студено и след това почва да духа топло, ако го спра и го пусна след 30 мин пак се повтаря същото нещо, мисля че трябва да се напълни с фреон. Къде може да го напълнят и проверят този климатроник?Благодаря ви предварително.
Честито, колега,
Поздравления за добрия избор!
Но тази кола заслужава да бъде поддържана.
Аз мойта кола я обслужвам в Балканстар - Пловдив, въпреки че съм от София. Скъпичко е, но съм сравнително доволен.
За основен преглед и диагностика можеш да минеш от там, пък ако не те устройват цените им си намери друг майстор.
Моята CLK е от новия модел и една смяна на масла и филтри (всичко оригинално и по каталог) ми излиза около 650 лв. с труд и ДДС (ох, това ДДС!).
Климатика ти по всяка вероятност има нужда от дозареждане.
Поздрави и много безаварийни километри.