Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: проблем
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > CLK-класа
obicatia
не ми светят индикаторите на часовника и тернометарът въпроса ми е дали може да се оправи или да се орентирам към нов километраж
galinikos
Как си реши проблема колега?
Liloff
Oправя се, но трудно. Принципно лентовите кабелчета се отлепват от платката. Не е проблем със самите дисплеи.
Понякога помага просто да се притиснат, понякога трябва да се презапоява.
Има едно DIY упътване, иска да си внимателен в действията си. Пробвахме с едни колеги и не беше достатъчно.
Аз моя мисля директно да презапоявам кабелите върху платката.
На всичките километражи се получава това. Недомислие от страна на VDO, като са го правили.
galinikos
Ок,благодаря. Аз моя така го взех,и си мислех че някой джамбазин като е превъртал километража,ги е развалил.
Liloff
Цитат(galinikos @ Jun 8 2010, 03:04 PM) *
Ок,благодаря. Аз моя така го взех,и си мислех че някой джамбазин като е превъртал километража,ги е развалил.
biggrin.gif Не, няма нужда да отварят толкова надълбоко, за да препрограмират чипа на километража wink.gif Ако видиш лифтова 202, 208 или 210ка с работещи малки дисплеи, значи със сигурност е отваряно и оправяно smile.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.