Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Спринтер 211 Cdi Проблем
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > Ванове
hanks
Баща ми наскоро взе един Спринтер 211 ЦДИ 2000г. На няколко пъти както го кара му светва лампа на таблото DCE (мисля че така пишеше) и буса угасва от какво е проблема някой ако може да помогне ще съм благодарен!
Марио
Цитат(hanks @ Apr 7 2009, 10:59 PM) *
Баща ми наскоро взе един Спринтер 211 ЦДИ 2000г. На няколко пъти както го кара му светва лампа на таблото DCE (мисля че така пишеше) и буса угасва от какво е проблема някой ако може да помогне ще съм благодарен!

помпа или датчи за високото налегане наи добре го закачете на компютар и ше си покаже като разбереш какъв е проблема пиши мога да ти помогба с частите
hanks
Цитат(Марио @ Apr 8 2009, 09:15 PM) *

помпа или датчи за високото налегане наи добре го закачете на компютар и ше си покаже като разбереш какъв е проблема пиши мога да ти помогба с частите

Ще можеш ли да ми кажеш нещо повече за този датчик,че един колега на бащата му казал че имал същия проблем от някакъв датчик с вискоко налягане ама не можа да ми обясни за какво иде реч?
Марио
Цитат(hanks @ Apr 9 2009, 12:07 AM) *
Цитат(Марио @ Apr 8 2009, 09:15 PM) *

Ще можеш ли да ми кажеш нещо повече за този датчик,че един колега на бащата му казал че имал същия проблем от някакъв датчик с вискоко налягане ама не можа да ми обясни за какво иде реч?

колега докараи направо буса при нас да го правиме
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.