Цитат(Mimo160 @ Mar 22 2009, 11:44 PM)

Здравейте след като си продадох очиларката и се чудех на какво да се метна един приятел ме убеди да си купя бус и съм харесал едно вито но не му работят 1,2и 3 степен на вентилатора на парното това често срещан проблем ли е и ме интересува лесно отстраним ли е.Имат ли някакви слаби места за които да гледам?? Буса е 98 год. 2.3 турбо дизел.И накрая да питам автоматика здрав ли им е че чувам различни мнения по този въпрос защото с този на очиларката никога не съм имал проблем..

значи колега това за степените ваобще да не те притеснява това им е проблем които се отстранява за 5 мин има 1 модул които седи до моторчето на кутията за парното и от него идва тоя проблем по 40лв ги продавам втора употреба така 4е нема да се плашиш поправимо е. За автоматика от една страна мислим 4е са по здрави по принцип витото е капризно на скорости, наи важното гледаи километрите хубаво мотора гледаи зза турбто дали е здраво че на 2.3тд турбото е ни големия проблем Общо взето само турбо и скорости може да хварли но стига да си го караш как требва и до сега да е било така значи ше е оки Ако те интересува още нещо титаи