Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Вентилатор на парното--Вито
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > Ванове
Mimo160
Здравейте след като си продадох очиларката и се чудех на какво да се метна един приятел ме убеди да си купя бус и съм харесал едно вито но не му работят 1,2и 3 степен на вентилатора на парното това често срещан проблем ли е и ме интересува лесно отстраним ли е.Имат ли някакви слаби места за които да гледам?? Буса е 98 год. 2.3 турбо дизел.И накрая да питам автоматика здрав ли им е че чувам различни мнения по този въпрос защото с този на очиларката никога не съм имал проблем.. sign_mercedes.gif
Марио
Цитат(Mimo160 @ Mar 22 2009, 11:44 PM) *
Здравейте след като си продадох очиларката и се чудех на какво да се метна един приятел ме убеди да си купя бус и съм харесал едно вито но не му работят 1,2и 3 степен на вентилатора на парното това често срещан проблем ли е и ме интересува лесно отстраним ли е.Имат ли някакви слаби места за които да гледам?? Буса е 98 год. 2.3 турбо дизел.И накрая да питам автоматика здрав ли им е че чувам различни мнения по този въпрос защото с този на очиларката никога не съм имал проблем.. sign_mercedes.gif

значи колега това за степените ваобще да не те притеснява това им е проблем които се отстранява за 5 мин има 1 модул които седи до моторчето на кутията за парното и от него идва тоя проблем по 40лв ги продавам втора употреба така 4е нема да се плашиш поправимо е. За автоматика от една страна мислим 4е са по здрави по принцип витото е капризно на скорости, наи важното гледаи километрите хубаво мотора гледаи зза турбто дали е здраво че на 2.3тд турбото е ни големия проблем Общо взето само турбо и скорости може да хварли но стига да си го караш как требва и до сега да е било така значи ше е оки Ако те интересува още нещо титаи
оги1
Някой има ли повече информация къде се намира проблемната част за това парно и как се сменя естествено
gogov
При мен проблема е двигателчето на вентилатора. Някой има ли представа колко струва втора употреба? Щтото ей тва ми изкара акълаsmile.gif http://drive.bg/product_info.php?cPath=103...p;ModelId=11098 . А по въпроса на колегата.. Карам витото ве4е трета година , скоро стана на 400 000 км. моя е с ръ4ни скорости 2.3 ТД. Много съм доволен. Тук-там има дребни проблеми, но съпоставени с удоволствието и функционалността... Препоръ4вам ти го. Не ги слушай тия дето разправят че не било мерцедес, щото е испанско и е с предно. За мене предното е само предимство.
gogov
Двигателчето на вентилатора за парното е едно към едно с това на вектра smile.gif
вчера си го купих втора употреба за 40 лева и днес го монтирах. Само перката трябва да се вади много внимателно...
оги1
Някой ще дадели повече инфо къде се намира този реостат за парното на витото
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.