Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: свещи
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Други > Анкети
vitcig
понеже ще сменям свещи искам да знам кой са по добри? продавам бош и нещо не ми харесват rolleyes.gif
vico
пиша за колегите с постари коли,икоито се страхуват от цените в Балкан Стар-там оригиналните свещи са по 6лв броиката,а все пак са оригинални.
Цитат(vico @ Jul 28 2006, 06:53 PM)
пиша за колегите с постари коли,икоито се страхуват от цените в Балкан Стар-там оригиналните свещи са по 6лв броиката,а все пак са оригинални.

...И все пак НЕ са оригинални ! Купувал съм си свещи от Балкан Стар опаковани в сива кутийка с знак на мерцедес и т.н... и тия свещи работиха около месец и някои от тях се скапаха и си купих NGK, които са много добри.
Blond
А аз все още си харесвам Беру - преди 3 месеца ги сменихх след около 30000 безпроблемни километра - как да не си купи човек пак от тази марка :-)
:yahoo:
Stefan
Аз един приятел дето прави коли по-рано ми каза да си купувам свещи, който не са от най-масовите производители, защото там са най-големите ментета, такива като bosch, champion, най-много ги имитират..
drago
Аз не знам с какви съм. Не съм ги сменял все още, но под капака пише Beru или Bosch - такива ще сложа.
MB 2316
Беру са много читави свещи . Аз карам с NGK и не се оплаквам .
BukToP
NGK rulez! :yahoo:
sky
Цитат(BukToP @ Aug 14 2006, 08:38 PM)
NGK rulez! :yahoo:

И аз мисля така wink.gif
kiril
Когато си купих колата беше с bosch, затова и сложих пак същите - bosch suepr +. За сега нямам проблеми, но все пак съм изминал само 8 000 км. Проблема на тази марка е, че има доста ментета.
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.