Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Sprinter 212
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > Ванове
Richi_sh
Колеги,

пробвах един Спринтер 212, но цифрите на километража мигаха незнам на какво се дължи това/според мен най вероятно са въртени километритеот някой некадърник/ ако някой е запознат с това нещо ще му бъда благодарен да ме информира. Другият ми въпрос е долу горе колко хиляди издържат двигателите. Благодаря за съветите предварително.
Sprinter
Ако го товариш повечко вземи по добре 312 той има към 1250-1500кг.полезен товар според дължината и височината на базата.Мотора е здрав би трябвало при правилна експлоатация да изкара към 600 000 км.Цифрите на километража мигат по време на движение защото нямаш поставена шайба в тахографа.
Richi_sh
Благодаря за инфото,
аз също мисля, че 312 е по-добрия вариянт, но много рядко се срещат пътнически дълга и висока база. Мисля ако другото му що годе е добре и го взема да му подсиля ресорите.
Кажете какво друго да гледам преди да купувам. Също така незнам дали гният ламарините много.
за всеки съвет ще съм благодарен.
batehari
Цитат(Richi_sh @ Mar 11 2009, 11:17 PM) *
Колеги,

пробвах един Спринтер 212, но цифрите на километража мигаха незнам на какво се дължи това/според мен най вероятно са въртени километритеот някой некадърник/ ако някой е запознат с това нещо ще му бъда благодарен да ме информира. Другият ми въпрос е долу горе колко хиляди издържат двигателите. Благодаря за съветите предварително.

Баце ако машината е 95-99год дазнаеш че карат кам 1,000,000,км без да се изфьргам и тва че светка км може да е от различни неща ! невярвам 212 да иматахограв но така свети ако нама шаиба в него ! ама да знаеш че няма машина дето данеса и вратнали км. аз си докарах 412 на 350,000км от ермания и сам сигурен че е на поне 800,000 км. ама несе плаши ще кара още толкова ако го тачиш както трябва аз моя го карам нонстоп обаче си го тача много и си го глезя доста !!! allhail.gif

Цитат(Richi_sh @ Mar 12 2009, 02:21 PM) *
Благодаря за инфото,
аз също мисля, че 312 е по-добрия вариянт, но много рядко се срещат пътнически дълга и висока база. Мисля ако другото му що годе е добре и го взема да му подсиля ресорите.
Кажете какво друго да гледам преди да купувам. Също така незнам дали гният ламарините много.
за всеки съвет ще съм благодарен.

Слушаи патило а не старило ! като го запалиш и вдигнеш капака , отвори капачката на маслото както работи ,ако започне да клопа БЕГАИ с 200 ако не си промени звука много е читав и да ти е честит icon_coolgrin.gif icon_coolgrin.gif icon_coolgrin.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.