Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: От къде мога да купя тези 2 неща в БГ ?
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Tuning
radi B
Здравейте колеги от доста отдавна искам да си купя за Цетката ето тези 2 неща Вижте прикачените файлове става въпрос за антикрилото и сенника (дано несъм им оплел имената нещо) според мен двете неща съчетани едно с друго придават един прекрасен завършен вид на купето.

Проблемът ми обаче е че незнам къде мога да си намеря тези 2 джунджурии

Искам да помоля ако случайно някой знае от къде мога да ги намеря и евентуалната им цена нека сподели ще съм много благодарен

П.П. или поне да им каже точните наименования на 2та артикула че да мога да се разровя из нета и да открия нещо smile.gif
Разгледай страницата на тия M-Cartuning, ТОВА са им офертите за W202.
radi B
Цитат(top @ Mar 10 2009, 12:26 AM) *

мерси колега но ми се струват прекалено надути цените в тоя магазин (напълно необоснован коментар ;Р ) , както и да е намерих един човек дето "вкарва" разни чарколяци и понеже в момента съм с ограничен бюджет се спрях само на едното а именнто спойлера
и според мен е добра и цената 125лв. само ще се наложи да се боядиса в моя цвят но това няма да ми натовари бюджета и с 1 стотинка :Р

сенника по-натам
По принцип ако имаш възможност да пазаруваш от чужди сайтове цените са в пъти по ниски и приемливи, в Ebay е пълно с оферти за всякакви тунинг неща.
nikolaikv
Сложи ли спойлера?Ако да кажи как се монтира и дай малко повече Info
kkazakov
Цитат(top @ Mar 10 2009, 01:26 AM) *

Тея верно имат яко надути цени ... стелки 380 лв ?!?
калоян
Цитат(nikolaikv @ Apr 17 2010, 08:54 AM) *
Сложи ли спойлера?Ако да кажи как се монтира и дай малко повече Info

Монтажа на тези спойлери,добавки е със специялен силикон върви в комплект със спойлерите(разбира се ако изрично не е указано и го има в комплекта с друго закрепване-болтове,нитове),не се пробиват капаци ,калници и става много здраво -като заварка.
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.