obicatia
Mar 1 2009, 05:52 PM
някои знае ли как се занулява индикатора на компа за малсото ?
ivoo
Mar 1 2009, 07:20 PM
Колега, аз немога да ти помогна с информация, но най добре иди да ти го занулят в сервиз .Струва мах. 5-10лв
М/у другото това е най бедният форум от всички съществуващи изобщо. Не визирам CLK а форума : Мерцедес
Виж БМВ, Ауди,Фолксваген та дори и Опел са много по отзивчиви, а тук---------мъка и тишина.
obicatia
Mar 4 2009, 04:42 AM
абе да ти кажа не е точно така смисъл да по някои път питаш никои не ти отговаря ама лично на мен каквото съм се интересувал доста работи съм разбрал от тук притежател съм и на Ц-класа осебено там пък информациата въобще не се бавеше

(благодаря за което на всички).Аааа мани не ги гледаи ти голф форумите тва повечето не са хора купуват си джитиаиики мръсните селяни и се мислят за безмуртни нищо че ч карат само по празници като има пари за бензин хахахаха всъщност къв бензин там навсякъде е гас положение както и да е не е хубаво да се говори така но това е истината.За опелите няма смисъл да говорим кола със фабрично задраскана емблема никога!!!Такаче не се притесняваи да караш мерцедес не само е яко това е лукс и привилегиа!:) поздрави
xeac
Mar 28 2009, 09:35 AM
Цитат(obicatia @ Mar 1 2009, 05:52 PM)

някои знае ли как се занулява индикатора на компа за малсото ?
кажи ако още не си го направил.. не е трудно
obicatia
Mar 29 2009, 05:13 PM
успях да се справя колега мерси все пак