Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Няколко въпрса
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > CLK-класа
ivoo
Зравейте колеги! От 2 седмици вече и аз съм със CLK-200. По принцип съм доволен от колата, но има неща които не ми е ясно защо са така.
1: Къде се намира филтъра на купето/ климатика/?
2:Защо винаги при запалване на ДВГ , вратите авт. се заключват? Няма слагана доп. аларма
3:Защо почти на всяко 2-3 изгасяне на ДВГ , ми се включва RESET , в смисъл че ако не обърна внимание вентилатора си върти въздуха в купето, а акумулатора ще изд.багажа
4:При работещ ДВГ копчетата които са м/у EС не функционират? Това за обдухване предното стъкло и за вътрешната циркулация . Просто не се натискат като ЕС-то.
Ами това за сега, ---надявам се .
koceto82
Zdr, otnostno 1 vypros, filtyra se namira pod jabkata. A za zklu4vaneto i moq pri poteglqne si se zaklu4va.... qvno sa taka napraveni, da n ete ograbi nqkoi na sfetofar primerno rolleyes.gif
fika210
По т.2
Ако не желаеш вратите да се заключват при потегляне и достигане на скорост прибл.15 км/ч процедираш така.
Изключваш централното заключване.На централното табло около зоната на климатика има един ключ-бутон с изобразен секретен ключ на него.
Вкарваш контактния ключ и го завърташ в пол.2 /да светнат лампите на таблото/ Натискаш и задържаш най малко 5 сек. в долната му част ключ-бутона с изобразения секр.ключ.Така деактивираш центр. заключване.
Ако желаеш да го активираш наново процедираш аналогично като този път натискаш ключ-бутона в горната му част и задържаш поне 5 сек.

Не е RESET, а REST в смисъл на ползване на остатъчната топлина от двигателя когато току-що си спрял и изгасил колата.Тази остатъчна се вкарва в купето, когато е натиснат този бутон REST но за около половин час за да щади акумулатора....
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.