Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Mercedes Benz 560 SEC
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > CL-класа
W140
B) Хора, защо се влюбвам в този Мерцедес?

Toва е първата немска кола, която като нова е струвала 100 000 DM.
Най-успешния CL пройзвеждан досега.
Ох, колко ми е красив. wub.gif
thedon
Е как да не се влюбиш...той е просто невероятен, особено това изпълнение. Неповторим, невиждан, уникален за времето си, дори и сега изглежда убийствено, истинска класика.. :yahoo: Впрочем откъде го намери? Това да не обява в интернет?? Колко струва това изпълнение в момента?.. аз бих дал всичко каквото имам smile.gif
"Най-успешния CL пройзвеждан досега."- за мене всички са успешни, това един от любимите ми модели на Мерцедес..харесвам го повече от SL, е според зависи естесвено... wink.gif
560sel
незнам за вас но аз на момента си давам единиа бубрек за тази кола ако има купувачи да пишат,хахахахахаха
neichev
Ами какво да ви кажа момчета за 1 път видя СЕК на снимка преди 2 години....тук във Форум и от раз тази кола ме грабна.....незнам как...защото по принцип кагато нещо ми хареса много от 1-вия път след това се разочаровам от него....но при този случай не беше така.....тази кола е уникална...във всяко едно отношение било то цена...мотор екстри....и т.н. :FlagMB: :FlagMB: :FlagMB:
Може да е на 20 на 25 години но това е Мерцедес-Бенз!!!!!! :FlagMB:
И то не какъв да е... :yahoo:

П.С.Не мога да ви опиша как се нервя на някои като каже "ааа виж го 20 годишен КОШНИК......кошник ама за времето си е нямал аналог........та дори и сега те кара да чувстваш като господар на пътя.... :FlagMB:
А как искам да видя на живо...СЕК да не ви казвам... biggrin.gifn:
Boncho
Пурата ми е един от любимите мерцедеси и специално купето. Дизайнът е УБИЙСТВЕН. Според мен е актуален и днес. Искам да ви попитам около колко лева е цената на един СЕК в момента wink.gif
neichev
Цитат(Boncho @ Jan 28 2007, 12:45 AM) *
Пурата ми е един от любимите мерцедеси и специално купето. Дизайнът е УБИЙСТВЕН. Според мен е актуален и днес. Искам да ви попитам около колко лева е цената на един СЕК в момента wink.gif

В България да има най-много...6-7 такива автомобила...аз лично съм виждал само 1 път черен в Албена....
иначе в Западна Европа и Щатите ги има и то доста..и са още на мода...така да се каже...като символи на качеството здравината...безопасноста..и още куп качества wink.gif
Та гледам в Мобиле.де почват от...2000 евро и стига до 50 000 евро..при един кабриолет мисля че беше..но според мен за такава читава..кола..която когато се появява на пазара струва повече от 100 000 Марки...трябва да се дадат поне 10-15 хил. лева.../това е лично мнение ако греша моля да ме поправите/ biggrin.gif
Моторите за 3.8 4.2 5.0 5.6 само бензин...до колкото знам...най-много проблеми създава...3.8 литровия двигател.. dontknow.gif
Jesus_Capita
Днес видях един тъмно син на Околовръстното и ми потекоха лигите много красива кола, един от най-добрите модели на Мерцедес, дори днешните му наследници бледнеят. icon_welldone.gif icon_welldone.gif icon_welldone.gif icon_welldone.gif
neichev
Цитат(Jesus_Capita @ Mar 14 2007, 11:02 PM) *
Днес видях един тъмно син на Околовръстното и ми потекоха лигите много красива кола, един от най-добрите модели на Мерцедес, дори днешните му наследници бледнеят. icon_welldone.gif icon_welldone.gif icon_welldone.gif icon_welldone.gif

Кога ще видя и аз такъв автомобил на живо ohmy.gif :huh: dontknow.gif
Нямам търпение... wub.gif
popowski
Цитат(neichev @ Mar 16 2007, 12:38 AM) *
Кога ще видя и аз такъв автомобил на живо ohmy.gif :huh: dontknow.gif
Нямам търпение... wub.gif

че разходи се до варна .тук има няколко!!
vasko.tonev
здравеите имам нужда от малко помощ живея от 5 месеца в щатите преди седмица си купих 560 SEC имам малко проблееми с тоците един от бушоните ми гори още докато дам на контакт можеш ли да ми кажеш от каде да взема схема кои бушон от къде e или дали мога да си изтегля няква книжка за таз кола искам също така да разбера колко конски сили защото мисля че има с различни мощности колата е 86 год 560 SEC незнам кво друго да кажа ще съм благодарен за информацията allhail.gif
ALEXONE™
Цитат(vasko.tonev @ Jul 23 2007, 06:45 PM) *
здравеите имам нужда от малко помощ живея от 5 месеца в щатите преди седмица си купих 560 SEC имам малко проблееми с тоците един от бушоните ми гори още докато дам на контакт можеш ли да ми кажеш от каде да взема схема кои бушон от къде e или дали мога да си изтегля няква книжка за таз кола искам също така да разбера колко конски сили защото мисля че има с различни мощности колата е 86 год 560 SEC незнам кво друго да кажа ще съм благодарен за информацията allhail.gif

Здравей,и добре дошъл  Тук ще намериш повечето отговори
Можеш,да пуснеш някой и друга снимка твоя звяр icon_welldone.gif
vasko.tonev
благодаря аз сам фен на мерцедес от както съм се родил в България имам Е 250 ТД 94 г оба4е тоз е по разли4ен смятам да сменя каквото мога и да си го оставя за мен завинаги много класи4еска кола с добър двигател днес ходих в един сервиз имам проблем с някав цилиндар на спира4ките от зад оба4е ми искат 300 $ и 4ак другата седмица 6те я сменям Имам о6е един вапрос като мина през някоя дупка и от зад не6о хлопа незнам ко е и като трагвам от място с много газ имам 4увство 4е не6о тресе от зад на деферинциала или незнам ко да има6 няква идея :4036: kak da sloja snimki
BENZBOSS
Къде си в САЩ,дай повече подробности за колата и почвам да ровя.
grosmaster
Цитат(vasko.tonev @ Jul 23 2007, 06:45 PM) *

Колага посни малко снимки на звяра bigemo_harabe_net-110.gif
И аз преди да си купя пуричката много търсих такъв, но нищо свястно не намерих sad.gif
vasko.tonev
живея в ужна каролина града се казва муртъл беач добро място спокоино има много растителност на 18 август ще има кар шоу много ще е яко вси4ки за него говорят имаще седмица на моторите преди месец оба4е щибания компутар се прецака и кам 600 снимки се изтриха за колата ква информация да дам нямам идея 560 SEC 86 г с много тъпи американски фарофе номер на двигатела WDBCA45D3GA275488 друга информация нямам нямам идея как да сложа снимки ако искате ми пратете адрес на поща ще ви пратя там
BENZBOSS
Като ти излезе прозореца за отговор погледни точно пот надпя ШРИФТ,от дясно на ония с муцунката,кликваш там и пастваш адреса на снимката.Гледам,че в EBAY има нормални Европейски модел фарове,но са около 500 кинта,ще поразпитам моите тук дали имат такива под рака и на какви пари ги дават,че тия Американския модел са верно голям ужас.

icon_coolgrin.gif
vasko.tonev
[ave az q vidqh ikonkata za snimkite otdavna ama ko da napi6a na linka az sam si nameril farove tuka oba4e e zabraneno sas stakleni da se kara mene me interisuva kolko konq e i dali ima bloka6 na diferenciala
BENZBOSS
Кликваш десен бутон на снимката,най-долу ще видиш PROPERTIES,кликваш там и копираш адреса на снимката,после го пастваш и си готов.

Дай VIN ако искаш и почваме да я ровим или ако искаш го въведи на това долу и ще ти излезе какво има по колицата.

http://www.mbclub.ru/mb/vin/?lng=eng
ALEXONE™
Цитат(BENZBOSS @ Jul 30 2007, 07:41 AM) *
Кликваш десен бутон на снимката,най-долу ще видиш PROPERTIES,кликваш там и копираш адреса на снимката,после го пастваш и си готов.

Дай VIN ако искаш и почваме да я ровим или ако искаш го въведи на това долу и ще ти излезе какво има по колицата.

http://www.mbclub.ru/mb/vin/?lng=eng

Той е дал VIN-а ама кой да чете

Цитат
VIN WDBCA45D3GA275488
Model 560 SEC
Chassis 1260451A275488
Engine 117968 12 015634
Transmission 722323 02 830831
Order 0 6 704 34771
Approx. year not defined
Lights BOSCH
Cab 02247
Dealer United States (USA) (704)
Interior leather grey / alpaca gray (278)
Paint
172 anthracite grey metallic (с 01.01.1963)
78 Unknown code
Options
286 luggage nets on front seat backrests (с 01.01.1962)

442 airbag in steering wheel (с 01.02.1980 по 31.10.1993)
bumper, rear, with guards (с 01.01.1963 по 30.09.1973)

461 instrument with mileage reading and english lettering (с 01.04.1990)

491 USA version (с 01.01.1963)

519 Becker radio Grand Prix electronic cassette - USA (с 01.08.1980 по 30.11.1990)
Becker radio Grand Prix LW/MW/SW/USW - USA (с 01.01.1963 по 29.02.1972)
Becker radio Grand Prix stereo MW/USW - USA (с 01.10.1972 по 31.12.1976)
Becker radio Mexico Grand Prix, electronic (USA)

551 anti-theft warning system (с 01.11.1978 по 31.03.1998)
anti-theft/anti-break-in warning system with anti-towing system (с 01.04.1998)
steering wheel, ivory-colored (с 01.01.1963 по 31.05.1973)

581 Thermoking air conditioner (с 01.04.1970 по 31.12.1972)
automatic climate control (с 01.01.1977)

597 heat-insulating glass, all-around, Germany (с 01.02.1971 по 30.11.1977)
heat-insulating glass, windshield, band filter (с 01.02.1984 по 31.10.1989)
590 + 592 + 593 (с 01.02.1967 по 31.01.1971)
591 + 596 (с 01.01.1963 по 31.07.1965)

639 radial-ply tires, elimination of warning triangle (с 01.11.1973 по 31.10.1974)
elimination of first-aid box and warning triangle (с 01.08.1977)

806 Change of year of model, last figure shows new model year

873 seat heater for left and right front seats (с 01.02.1984)
vasko.tonev
Съжаляваме, но не можеш да задаваш адреси на динамични страници в [IMG] тага taka mi pi6e kato iskam da sloja snimki v tova info mai nqma ni6o za mo6tnosta na dvigatela
vasko.tonev
немога да ги сложа снимките незнам как става трява да ми обясните по добре ко ще кажете за 450SL 73 ili 75 godina дали е добър като двигател и такива неща flagMB new.JPG
mercedes
А кои е виждал СЕК бивш 560 с 300Д вдигател icon_coolgrin.gif
grosmaster
Цитат(mercedes @ Aug 11 2007, 12:01 PM) *
А кои е виждал СЕК бивш 560 с 300Д вдигател icon_coolgrin.gif

Аз лично не, но щом казваш няма да се учудя.
Ако имаш снимки качи да видим за какво иде реч?
mercedes
Цитат(grosmaster @ Aug 11 2007, 10:02 PM) *
Аз лично не, но щом казваш няма да се учудя.
Ако имаш снимки качи да видим за какво иде реч?

Има има icon_coolgrin.gif
имам снимки ма само отвънка
vasko.tonev
flagMB new.JPG
popowski
видях в една морга за мб един екземпляр с мотор 5,6 и бях готов да се хвана на бас, че е ес-ел около 80-та година. в процеса на огледа се оказа че е нещо до едро( по дълго и по широко) но изглеждащо като ес-ел icon14.gif . собственика твърди че бил 560 сек ама някаква по-стара и рядка "къса" серия. какво ли може да е това? (на смрачаване беше и не стана ясна снимката)
grosmaster
Цитат(popowski @ Nov 27 2007, 11:45 PM) *
видях в една морга за мб един екземпляр с мотор 5,6 и бях готов да се хвана на бас, че е ес-ел около 80-та година. в процеса на огледа се оказа че е нещо до едро( по дълго и по широко) но изглеждащо като ес-ел icon14.gif . собственика твърди че бил 560 сек ама някаква по-стара и рядка "къса" серия. какво ли може да е това? (на смрачаване беше и не стана ясна снимката)

Я прати тази неясна снимка то ще си каже bigemo_harabe_net-110.gif
W140
а собственика какво беше пил преди това?
grosmaster
Цитат(W140 @ Nov 28 2007, 10:41 PM) *
а собственика какво беше пил преди това?

Аман от какива собственици, кой знае каква селска пръчка е ...
Dobri-190
Цитат(grosmaster @ Nov 28 2007, 11:34 PM) *
Аман от какива собственици, кой знае каква селска пръчка е ...

ечи така де кажи си го
grosmaster
Цитат(Dobri-190 @ Nov 29 2007, 05:14 PM) *
ечи така де кажи си го

Нещо аз ли не мога да схвана това което си написъл, или нещо се опитваш да се заяждаш с мен?
W140
моля, без дрезги
CAVKOV
Как няма да се влюбиш! Аз така исках пура, дали SE, SEL или SEC все ми беше едно. Но по някаква случайност се отказах за неопределено време. Някак си сега като съм на 18 години ще ми е трудно да храня такъв звяр, затова се спрях на е200 купе от 95-та. Ще кача снимки във форума за е класа.
vasko.tonev
Цитат(popowski @ Nov 27 2007, 11:45 PM) *

СЛЦ му е модела на скоро и аз имах такъв случаи от пред е като СЛ същото
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.