Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Sl 300, 140 или 170 Kw
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > SL-класа
gichev
Здравейте колеги, първо искам да попитам има ли SL 300 с мотор 140 KW,защото в autoscout24 и mobile.de по обявите излиза че такъв има. А в техническите ръководства който е качил ALEXONE (за което съм много благодарен)пише само за мотор 170 КW за модела 300 SL 91-93 г. Интересуваме заради акциза,защото разликата е огромна.И втория въпрос ми е,тези години 91-93г. с колко автоматични скорости ги правят 4 или 5 защото по снимките гледам че има и от двете разновидности.И последно питане,някаква идея за разхода градско в София.Благодаря на всички ВИ предварително.
bobiivanov5000
Колега първият е СЛ300-190кс,а другия е СЛ300-24 и е 231кс.Първия го има и ръчка с 5 скорости нормални и 4-степ авт.МНОГО е слаб,чак изнервя.Втория вариант го има и ръчка,но са обратни скоростите,има и 4-степ и 5-степ автомат.Разход и на двата е около 17-20 и нагоре.Аз лично имам СЛ500 и ти препоръчвам такъв.Харчи 2-3л повече,но ускорението е невероятно!Гледай и внимавай,че 90% от стария внос в БГ са с пренабити рами.Ако държиш да ти е НВН ориентирай с с СЛ280-197кс.Успех
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.