Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: пиратски дискове и навигация
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > M-класа
munchev
Значи да попитам някой наясно ли е как се записва тая навигация ,и дали може да си направя компакт диск и да го пусна да трагне !!
Иначе навигацията ми е COMAND 2.0 на ML270CDI 2002г. и съм свалил Mercedes-Benz Navigation CD Audio 50 APS 2008 Version 9.0 (Europa) ,
и също Mercedes Benz Navigations-CD Audio 30 APS Europa v10.0 и двата вида записвах и не тръгва !
Та отук ми идва въпроса дали защото не чете по принцип пиратски аудио дискове сиг и тея тук няма да ръгнат ,и дали някои се е занимавал да ги записва по някакъв начин.
И може ли да се накара това чудо да почне да чете друго нещо освен оригиналното !?
Дано някой има отговор на въпроса!! Мерси предварително wink.gif
ALEXONE™
Пробвай да свалиш това
Mercedes Comand APS 2009 DVD 10.0 for A,B,C,CLK,M,R.rar 2508 MB
От ТУК изисква Емайл регистрация.
Успех.
VL-ML
А на тези карти BG има ли я? От къде си ги свалил тези карти, искам да си ги сваля и аз да ги пробвам с COMMAND 2.0 съм на МЛ 270ЦДИ 2003г.
Ако успея да ги подкарам ще го споделя във форума!
Niki_AMG
Като гледам тази навигация, мисля че трябва да свалиш CD a не DVD!!!
Формата на картите (дисковете от които записваш) трябва да е Teleatlas DX, а не APS!
Ако греша, нека някой ме поправи.
AlexSf
Навигацията ти работи само с CD /като моята/За BG няма карти за тази навигация.Ето как бяха се справили гърците/и те нямаха до скоро/
Имах приятел грък ама той се ожени за белгийка и емигрира-така че вече нямам връзка.
1.Беше взел оригинален диск за германия.
2.Свалил карти на гърция и нейните градове/подробни/
3.Дал на програмист и той пригодил картите да се командват от немските файлове.ТОВА съм го видял.

Ако имаш такъв програмист -Аз имам оригинален германски диск/специално си го купих-но нямам познат добър програмист/

търся си и тв тунер .и кой да го сложи./
terziev20
за песни, записваш с NERO на (Audio Cd) и слушаш wink.gif
Fitso
Цитат(ALEXONE™ @ Feb 7 2009, 06:53 PM) *
Пробвай да свалиш това
Mercedes Comand APS 2009 DVD 10.0 for A,B,C,CLK,M,R.rar 2508 MB
От ТУК изисква Емайл регистрация.
Успех.

Мерси колега...ама моето е с CD. Продължавам да търся. Мерси все пак.

На мен не ми трябва карта на България(научил съм я на изуст) искам да видя дали навигацията работи въобще wink.gif
nikolaycho23
Не знам колеги ама мисля че няма за България карти въобще за нашите машини smile.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.