Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Един хубав Cl
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > CL-класа
roshfor
Намерих си един CL600 и много се замислям дали да не стана един горд собственик на бижу от такава класа.Като цена е доста атрктивен,но не се намира в БГ.Мога да му кача снимки,но малко не ми е ясно как става,за да го видите.
roshfor
Цитат(roshfor @ Dec 7 2008, 11:58 PM) *
Намерих си един CL600 и много се замислям дали да не стана един горд собственик на бижу от такава класа.Като цена е доста атрктивен,но не се намира в БГ.Мога да му кача снимки,но малко не ми е ясно как става,за да го видите.

http://my.imageshack.us/v_images.php
ALEXONE™
Цецо прати ми снимките на alexone@abv.bg аз ще ги кача във форума.
ALEXONE™

4o4on
Колега този CL ми е да не кажа любимия модел на мерцедес,ако имаш парите въобще не трябва да се замисляш,автомобила е уникален smile.gif
мотор
icon_coolgrin.gif колега CLе много изпънат на външен вид и ако и двигателя му е в същия вид не се замисляй въобще направо го купувай,но му провери номерата,да не е чукачка.успех. sign_mercedes.gif
roshfor
Колата се намира в Швейцария,има техен преглед и мотора е ОК.
iorgo
Това е една уникална кола.... много рядко можеш да видиш във България такава кола ... ще събираш погледите sign_mercedes.gif
Lifestyle
автомобилът е наистина много добър. аз много бих искал такъв но ме притеснява единствено дали бих могъл да си позволя да го храня smile.gif
mitiooo1
Цитат(Lifestyle @ Mar 20 2011, 11:03 PM) *
автомобилът е наистина много добър. аз много бих искал такъв но ме притеснява единствено дали бих могъл да си позволя да го храня smile.gif

От къде я избутахте тази тема smile.gif
Храненето не трябва да те притеснява,колкото частите,особено ако нямаш каско.
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.