Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Стикери
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Общ Форум
Ta4kata
ХорА искам да питам дали има стикери на форума? И ако има как мога да се здобия с него ?
Veni®
ще има стикери - работи се по въпроса biggrin.gif
вики
има стикери

sky
Вики,защо ни дразниш? wink.gif
vico
А за какви пари ще иде реч.И това ли ще е формата им
GiN
Искам да помоля някой,който има стикерите/тези с емблемата и знамето,малките/като файл да ми го прати на пощата.Може и този дето е само адреса на сайта.Благодаря предварително
Veni®
Цитат(GiN @ Jun 26 2006, 03:51 PM)
Искам да помоля някой,който има стикерите/тези с емблемата и знамето,малките/като файл да ми го прати на пощата.Може и този дето е само адреса на сайта.Благодаря предварително

файла е в мене, но нямам тука Корел, за да вида точно какво ти пращам
Ако не забравя, че ми е много напечено, ще ги видя в къщи и ще ти ги пратя
neichev
Как мога да се сдобия с това? Моля някои да помогне готов съм пари да пращам..ако може по пощатата че иначе не виждам как. unsure.gif

ако може поне едната.... sad.gif
Както знаем колкото повече стикери толкова повече реклама колкото повече реклама толкова повече фенове и членове на Марката! :P
И следващия ми въпрос какво е това?Виждам USB памет или Mp3 незнам blink.gif

Благодаря!
Fitibaldi
Цитат
И следващия ми въпрос какво е това?Виждам USB памет или Mp3 незнам

това доколкото знам е устройство, което излъчва на някаква честота (97.7 в случая) и предава МР3-ките от флаша по радиовълни, които ти приемаш през радиото на колата.
sky
Цитат(Fitibaldi @ Jun 26 2006, 08:56 PM)
Цитат

това доколкото знам е устройство, което излъчва на някаква честота (97.7 в случая) и предава МР3-ките от флаша по радиовълни, които ти приемаш през радиото на колата.

Точно това е wink.gif
GiN
Вени мерси,прати ги когато имаш как.
Veni®
Цитат(Fitibaldi @ Jun 26 2006, 08:56 PM)
Цитат

В случая е малко по-малко - 87.7 biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Продавал съм такива и съм крайно отрицателно отношение към тях като качество, възможности и удобство.
Конкретния модел е единственото изключение от казаното по-горе
Цената е приблизително еднаква - 45 - 50 лв, но ако някой се запалва за такова нещо, просто еднозначно да си търси единствено и САМО този модел
А още по-добрия вариант - нормален cd-плеър с МР3
вики
относно стикерите: аз сам си ги поръчах и ми ги направиха.
цената е 1лв.
кажете как да ви пратя и как ще направите превод за 1лв
ако искате ще взема фаила и ще го кача някаде из нета и който иска го тегли и отива някъде дето режат фолио за рекламни табели и си поръчва
DJ FUNKY
вики давай файла брат B)
Inkas
Аз си имам стикер. smile.gif Подарък от вики . wink.gif
neichev
Цитат(вики @ Jun 27 2006, 01:09 PM)
относно стикерите: аз сам си ги поръчах и ми ги направиха.
цената е 1лв.
кажете как да ви пратя и как ще направите превод за 1лв
ако искате ще взема фаила и ще го кача някаде из нета и който иска го тегли и отива някъде дето режат фолио за рекламни табели и си поръчва

Колега моля качи някае файла и кажи каде си го качил че много искам да си направя аз съм поразпитал и вече знам каде ще ми го направят стикера :P
вики
Качих файлчето с стикерите в ABV !
Теглите и отивате някъде дето режат фолио и си поръчвате, или един отива и поръчва и после казва на другите колеги от същия град къде и става бързо!

stikeri@abv.bg

парола: 123456
GiN
Вики с какво го отваряш това чудо
вики
незнам както са ми го дали така съм го качил!
предполагам че е нещо дето го имат за плотерите дето режат фолиото
unsure.gif
вики
ЗА КОРЕЛ Е !
ALEXONE™
Цитат(вики @ Jun 28 2006, 02:35 PM)
Теглите и отивате някъде дето режат фолио и си поръчвате, или един отива и поръчва и после казва на другите колеги от същия град къде и става бързо!

stikeri@abv.bg

Вики в тази пощенска кутия няма нищо качи го в Чекмедже-то
sky
Цитат(ALEXONE™ @ Jun 28 2006, 08:23 PM)
Цитат(вики @ Jun 28 2006, 02:35 PM)
Теглите и отивате някъде дето режат фолио и си поръчвате, или един отива и поръчва  и после казва на другите колеги от същия град къде и става бързо!

stikeri@abv.bg

Вики в тази пощенска кутия няма нищо качи го в Чекмедже-то

Има ,в кутия
вики
в ляво горе бутона "кутия"

И ДАНЕ ЗАБРАВИТЕ СНИМКИ ДА ПОКАЖЕТЕ
Ta4kata
Откаде мога и аз да се здобия с такава джаджавка за МР3-ките ?
Ta4kata
Цитат(Inkas @ Jun 27 2006, 02:26 PM) *
Аз си имам стикер. smile.gif Подарък от вики . wink.gif

Вики искам и аз стикер на клува ?
адреса ми е Пазарджик ул. Завоя на Черна 22 ет1 ап1 получател Станислав Иванов прати ми ако можеш по кориер аз ще платя колкото трябва smile.gif
вики
Направил Съм 60 бр. стикери за залепване на вътрешната страна на стъклото - бели и съм ги пратил на Алекс миналата седмица. Незнам как ще ги разпространи , по збирки или как той ще реши.
mbenz
Цитат(вики @ Jun 28 2006, 02:35 PM) *

stikeri@abv.bg

Утре има голяма вероятност да съм в Русе,така,че ще ти донеса-взел съм повечко...! wink.gif
вики
Не на мен а на Ta4kata icon_welldone.gif
vointex
И аз се порових в тази кутия и нищо не намерих!!! Там ли е още файла или е изтрит? dontknow.gif
JEMiliov
Колеги в тази кутия нищо няма! Ако някой има този прочут файл да го качи, Молим icon_coolgrin.gif !
shopaza
Момчета кажете има ли още стикери или някой да ми порати файла на tuning_mafiq@abv.bg ще съм благодарен много момчета и ще го лепна на мерца веднага sign_mercedes.gif
Veny73
Колеги и аз бих искал де се сдобия със стикер или с файла, ако може някои да ми го прати на bioiv@abv.bg
Предварително благодаря.
ALEXONE™
Ако някой се заеме да направи нов корелдроу файл,аз ще имам задачата да намеря кой ще ги изреже.
E230
аз искам стикер ама да пише килар опел 2.0 16
ALEXONE™
Цитат(E230 @ Dec 14 2008, 08:11 PM) *
аз искам стикер ама да пише килар опел 2.0 16

Защо не и "килър Голф GTI 16 V" kill_myself.gif offtopic1.gif
E230
сагласен сам с тебе и един голф пребих ама с вектрата ми беше наи смешно направих му снимка от космоса
Юрий Матеев
Здр. и Честита Нова Година на всички фенове на марката!!! И така реших да направя стикер, ако ви харесва пишете.
ALEXONE™
Юрий,герба на България не може да се кичи където и да е.

Това е държавен символ.
Юрий Матеев
Ето още два!!!
damian-E250
Цитат(Юрий Матеев @ Jan 2 2009, 10:00 PM) *
Ето още два!!!

тези стават аз имам пак един други но ще го кача довечера преди са ги правили във другия ни форум...
yohara
И аз искам стикери.По какъв начин мога да се сдобия с някакъв стикер
iNReality
Цитат(yohara @ Jan 11 2009, 01:57 PM) *
И аз искам стикери.По какъв начин мога да се сдобия с някакъв стикер

И аз искам.. но мне знам как можем да се сдобием smile.gif
Lamarina
И аз Искам един smile.gif ако може flagMB new.JPG
РУМЕН СПАСОВ
то се видя че всички искаме стикери дано се намери решение на нещата аз сьм готов да си купя стикер веднага а сьщо не бих имал нищо против и ако се направи един хубав календар сьс снимки на мерцедес предполагам че и тои ще се разграби бьрзо sign_mercedes.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.