Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Гранд при на Канада!
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Formula 1
neichev
Малко информация.
Дата: 25 юни
Обиколки: 70
Една обиколка: 4,361 км.
Общо: 305,270 км.
Последни побдители:
2005г. Кими Райконен
2004г.Михаел Шумахер
Най-много победи:
Михаел Шммахер 94,97,98,00,02,03,04.
Рекордна обиколка: 1:13,662 мин. Рубенс Баричело 2004г.
Ами мисля че ми остава да пожелая успех на нашите и нека Кими да спечели и тази година!
УСПЕХ! biggrin.gif
sky
Ще видим какво ще покажат Кими и Монтоя wink.gif
neichev
Еййй момчета нямаме късмет...Кими вече ми се плаче за него 2-3 кръга вече в последните 3 4 обиколки отпада... sad.gif
Незнам на какво се дължи но никак не е хубаво...след състезанието лицето на Кими беше...бяло според мен беше бесен и има защо...мисля че пак проблем с колата.. <_<
Само Дизел
Този път Кими стигна до финала, но умрях от яд, колко тъпо се остави на Шумахер в предпоследната обиколка и остана трети... sad.gif
neichev
Съмнявам се че се е оставил на Шуми гледах пресконференцията и там Кими каза че той е направил пилотска грешка която му костваше 2-рото място sad.gif
Иначе Шуми какво можеше да направи освен да го изпревари.. <_<
Но Кими каза че имал проблеми със скоростната кутия така че...пак проблеми :angry:
Само Дизел
Нямах предвид, че нарочно е оставил Шуми да го мине. Ясно, че направи грешка и Шуми, разбира се, това и чакаше...
Яд ме е, защото точно на този завой всички подред, вкл. и Кими и Шумахер, се хлъзнаха поне по веднъж още към средата на състезанието. Т.е. Кими прекрасно знаеше, че трябва да внимава на това място и да не следва идеалната крива. И въпреки това... sad.gif
А и механиците в бокса ме ядосаха...Как може тези на Алонсо да го обслужват всеки път перфектно и бързо, а нашите, при Кими, все нещо се забавяха, а един път даже май не си свършиха работата до край? unsure.gif
neichev
Наистина Алонсо 2-ра година няма подчти никакви проблеми...с колата с механиците <_<
Докато наште.....Монтоя още в началото удари един не помня кой точно беше а до колкото помня Кими за 2-ри път му се случва нещо в последните 2-3 обиколки. sad.gif
дано да имат другия път повече късмет smile.gif
sky
Всеки път не ни върви.Излагаме се. <_<
////AMG
В бокса и 2та пъти изгуби много време!При 1вото спиране тоя забрави да свали задната част на болида на пистата и от 8 станаха 12сек.При 2рия стоп му изгасна болида.И грешката на последната обиколка вече беше прекалено!Монтоя обаче се показа много агресивен и спечели доста позиции, но в крайна сметка отпадна.
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.