Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Проблемна рейка.
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > Ванове
воден дух
Имам следния проблем с Спринтер 313цди 2003г.Има някакво чукане в реиката. В Бал. СТАР казаха че неможе повече да се натяга .Неможе ида се ремонтира.Нова при тях 3900лв.Има ли интернет магазини за части на бусове за директна доставка от Германия?Някакви отзиви за ремонт на реики в сервиза на Техническия университет?
sarafa
Здравей приятел не вярвам да дадеш една торба с пари за рейка за това пробвай с втора употреба, а най голямите авто морги са в Кърнаре и Перник само бусове Мерцедес там определено ще си намериш или другият вариянт е рециклиране който горещо ти препоръчвам поради простата причина, че имаш някакава гаранция, но в последно време чувам доста лоши отзиви от Жан който се намира в София на окръжна болница за това може да пробваш в люлин на бул. европа след вторият пешеходен светлофар в дясно пресечката там на място имат подемен крик размонтират, отремонтират и монтират май е най одачният вариянт sign_mercedes.gif
Желая ти успех и дано съм ти бил от полза icon_welldone.gif
воден дух
Цитат(sarafa @ Oct 14 2008, 09:15 AM) *
Здравей приятел не вярвам да дадеш една торба с пари за рейка за това пробвай с втора употреба, а най голямите авто морги са в Кърнаре и Перник само бусове Мерцедес там определено ще си намериш или другият вариянт е рециклиране който горещо ти препоръчвам поради простата причина, че имаш някакава гаранция, но в последно време чувам доста лоши отзиви от Жан който се намира в София на окръжна болница за това може да пробваш в люлин на бул. европа след вторият пешеходен светлофар в дясно пресечката там на място имат подемен крик размонтират, отремонтират и монтират май е най одачният вариянт sign_mercedes.gif
Желая ти успех и дано съм ти бил от полза icon_welldone.gif

Благодаря колега за инфото.Насочвам се към Тех. университет.Дават една година гаранция.Скачам и каквото стане.А за интернет магазини питам защото една част която поръчах в Падок ми излезе на 1/3 от цената. 1850 с/у 800.Как ти се вижда!!!!!
milenium81
Цитат(воден дух @ Oct 11 2008, 09:21 AM) *
Имам следния проблем с Спринтер 313цди 2003г.Има някакво чукане в реиката. В Бал. СТАР казаха че неможе повече да се натяга .Неможе ида се ремонтира.Нова при тях 3900лв.Има ли интернет магазини за части на бусове за директна доставка от Германия?Някакви отзиви за ремонт на реики в сервиза на Техническия университет?

Здравей те Има също много голиама Морга за бусове и в гр.Елин Пелин има всияко за бусове Мерцедес -рейките са по 750лв 0878885590
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.