Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Бензиностанции
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Други > Анкети
KoZmo
Къде предпочитате за храните колата си?
Jerry
Сипвам бензин от едно единствено място! "Експерименти" вече не си правя - заради "ШЕЛ" смених едната бензинова помпа - при това от едно зареждане(а и другата "свири")... Между другото - много съм доволен от горивото което ми дават - 98(според бензинджиите, и според разхода и вървенето на колата ми wink.gif ), като най- хубавото вслучая е цената - 1,43лв/л. B)
Veni®
Аз пътувам доста и зареждах навремето само Shell.
Да , ама се изкофти- разхода взе да се вдига, вървежа взе да спада...
Сипвах и прословутия V-power diesel - нищо, ама нищо. Никаква разлика спрямо другия,обикновения, освен в цената :-(
Отидох на OMV - в началото беше добре , но и те се осраха
В момента зареждам на Лукойл и констатирам, че те все още са в добрия си период - кога ли ще се оплескат и те?
ALEXONE™
Цитат(KoZmo @ May 20 2005, 11:11 AM)
Къде предпочитате за храните колата си?

Мисле че темата е неподходящо формулирана така в този си вид може да се ползва като маркетингово проучване wink.gif Ако ще е така нека поне си платят biggrin.gif
EVO_2
za shell napravo zabravete tam e tragediq az sipvam na BENZA manja samo v lukoil i sam mnogo dovolen kato razhod i varvej B)
Ta4kata
Az ot 3-4 godini zarejdam samo ot Shell prosto tam mi xaresva i poznavam vsi4ki koito ranotqt na benzinostanciqta smile.gif
Blond
Основно сипвам в Еко Петролиум, но понякога и от Опет. Също съм доволен от Лукойл. Никога вече шел - просто отвратителни в повечето случаи.
skoti
Samo OMV za sega wink.gif
Veni®
Брей, за по-малко от година и виж как се обърнаха нещата. От известно време насам зареждам Алпин Дизел на ОМВ и просто съм доволен.
Субективно - това е най-добрата нафта в момента на пазара
kyuss
Лукоил. И Кастрол ТДА.
drago
Онзи ден заредих газ на ОМВ (иначе зареждам предимно на Шел) 44 л и след 270 км бутилката свърши :angry:
Не съм карал по различно от обичайното (180км/ч по магистралата) или по друг маршрут и до сега винаги съм изминавал по 350-360 км с едно зареждане. Не вярвам разхода да скочи с над 3л заради това че сложих летните гуми. А на всичкото отгоре на предното зареждане (зареждам през ден) всичко си беше нормално.
KPAHK
Нещо са те изпързаляли бензинджиите :angry:
може да не са ти нулирали от предния B)
sky
Цитат(drago @ Apr 11 2006, 08:58 AM)
Онзи ден заредих газ на ОМВ (иначе зареждам предимно на Шел) 44 л и след 270 км бутилката свърши :angry:
Не съм карал по различно от обичайното (180км/ч по магистралата) или по друг маршрут и до сега винаги съм изминавал по 350-360 км с едно зареждане. Не вярвам разхода да скочи с над 3л заради това че сложих летните гуми. А на всичкото отгоре на предното зареждане (зареждам през ден) всичко си беше нормално.

Всички лъжат :angry:
190D
Аз все повече се уверявам в ротационния принцип.1 месец карат хубаво гориво при едни а на останалите боза.После след известно време идва ред на втория и той малко клиенти да прилапа и му карат на него.После след като и той се напасе отиват при третия, че той вече едвам крета.Shell единствени вземат от Бургас нафта без сяра.OMV май си карат от Румъния.Лук-а незнам какво правят ама в Бургас най скъп бензина.Уж рафинерията най близо.
batNIKI
А пък аз моя дзвер го храня с немски или италиански бензин. Не го знам колко октана е ама до сега не се е намръщил wink.gif немския е жълт а италианския син. Абе кога какъв изпадне biggrin.gif
sky
Цитат(batNIKI @ Apr 13 2006, 10:49 PM)
А пък аз моя дзвер го храня с немски или италиански бензин. Не го знам колко октана е ама до сега не се е намръщил wink.gif немския е жълт а италианския син. Абе кога какъв изпадне biggrin.gif

Пращай към нас,и ние няма да се мръщим biggrin.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.