Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Mercedes Slk
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > SLK-класа
fashionbg
Здравейте
опитвам се да се свържа с някой от потребителите който има познания за Mercedes Slk
Ще си купувам старият модел 1998г. а нямам познания в областта на тази кола.Ще съм благодарен ако някой ми отговори.Благодаря.
Rcm24
Здравейте приятели, аз имам същото питане като колегата. Харесал съм си SLK200/SLK230( до там ми стигат финансовите възможности т.е грубо около 10 000лв).
Ще ви бъда МНОГО МНОГО благодарен ако някой има или е имал такъв автомобил да ми каже горе долу какви разходи ще имам по него, какво може да се счупи или прецака, за да си направя сметката дали ще мога да издържам такава кола. Още веднъж благодаря предварително! sign_mercedes.gif
Silves
Еми колега, може да се счупи от всичко до нищо. Всичко зависи от това каква кола си си купил, от къде е внесена, как е поддържана, кой я е карал- уравновесен или незрял тип, не на последно място е важен пробега, което в БГ е относително, но може да се провери. Като цяло колата не е много капризна. Скъпи са нещата под капака, които рядко дефектират, както и детайли като стопове например и др., които няма да те оставят на пътя. Сравнително надеждна кола, при успешен избор ти предстоят години удоволствие.
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.