Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Mb 207 D
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > Други модели Мерцедес
Vasko MB 207
Здравейте, аз съм горд собственик на MB 207 D, но имам няколко въпроси относно гордостта ми, иначе съм фен на Ауди и не го крия, но зачитам и останалите автомобили на пътя. Имам проблем със загряването на буса - при по-голямо натоварване държи 100 градуса и въпроса ми е мога ли от тук да си купя радиатор, който да е здрав и да става за този модел. Другият ми въпрос е има ли пет-степенна скоростна кугия за него, че четвърта му се оказва малка. Благодаря ви за отделеното внимание.
ALEXONE™
Здравей Васко, 100 -те градуса определено не са нормална работна температура за този модел,освен ако не третоварваш и караш в страхотна жега по големи наклони.Питаш за радиатор,а зощо?
Твоя тече ли или имаш съмнения да е запушен.Ако е запушен и е с ламаринени страници (*казанчета) то има вариант да се отвори "шомполира" разбирай хеханично почистване и да се затвори,ставо почти като нов лично съм го изпробвал на Волво дизел.Съвета ми е да смениш термостата преди това с нов оригинален по възможност.твоя бус коя година на производство е защото виж 1| 207 (601) 2.3D | (07/82 - 01/90) и това 2 207 (601) 2.4D
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.