Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Карате ли на фарове през деня?
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Други > Анкети
KoZmo
И така аз да попитам - карате ли на фарове през деня?!

Сега АЗ - ВИНАГИ B)
KPAHK
az pak nikoga

samo kato minavam prez tunel biggrin.gif
Veni®
В 90% от времето - на фарове. Останало ми е като навик от много отдавна.А извън града - задължително!!!
night
B) ааа, фаровете са ми навик-просто без да ги пусна не мога да тръгна....
penchev
Винаги,това си е застраховка до някаква степен,че много ме е яд като я по магистралата я по "Цариградско шосе" или друг по-голям бул. в София някой реши да изпреварвавнезапно и без да гледа има ли някой в изпреварващата лента :angry: :angry: :angry: Много ме е яд на такива идиоти....
Ееех какво е култура на движение - преди 2 седмици направих едно голямо пътуване по Европа,главно Германия и Швейцария. Германия е "държавата" за пореден път се убедих !!! По А8 аутобан в посока Мюнхен цялото движение летеше с 200 (!) км/ч,няма ограничения,няма идиоти - има само колегиалност и джентълменство ако мога така да го нарека !!! Звучи като в приказките,но е истина biggrin.gif

Ето линк към малко снимки от там http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=24687 - надявам се да ви харесат laugh.gif

Георги Пенчев
neichev
Da vi kaja az ne sam karal na farove!(zashtoto oshte nqmam knija) no sam se ubedil che na farove e mn po dobre...osobeno izvun grada! B) Daje kogato putivah do Sf imahe edni CL 600 koito ni izprevarva pone 3-4 puti,,i kareshe postoqnno na dulgi ama takava kolaaa ehe:)
KoZmo
Поздравявам те за снимките които си направил! Много ми хареса тая с бавареца на полянката! БРАВО!
penchev
Цитат(KoZmo @ Dec 11 2005, 11:52 AM)
Поздравявам те за снимките които си направил! Много ми хареса тая с бавареца на полянката! БРАВО!

Благодаря ти biggrin.gif biggrin.gif
ALEXONE™
Ех Пенчев направо ти завидях брат, де да можех и Аз да щракна Пурата на Женевското езеро biggrin.gif Но и това ще стане wink.gif
batNIKI
Цитат(KoZmo @ May 13 2005, 11:31 AM)
И така аз да попитам - карате ли на фарове през деня?!

Сега АЗ - ВИНАГИ  B)

Аз в 80% от времето съм на фарове. Някой път пропускам когато съм за 2-3 километра!
penchev
Цитат(ALEXONE™ @ Jan 7 2006, 05:16 PM)
Ех Пенчев направо ти завидях брат, де да можех и Аз да щракна Пурата на Женевското езеро biggrin.gif Но и това ще стане wink.gif

Приятел,ще стане и това,"пурата" заслужава да се "залепи" за пейзажа идеално biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Там поне се нагледах на такива екземпляри,че свят ми се зави blink.gif blink.gif blink.gif Хората разбират от коли и не се хвърлят масово на най-новите модели независимо от марката !!!

Ще кача и една снимка на залез на езерото,която е ненормална biggrin.gif biggrin.gif
cvi4a
Аз също карам само на фарове, а сега от както си направих габаритите в мигачите карам на фарове дори и за 1км blink.gif
kyuss
Винаги. Много ме е яд на диваци,които в мъгла или сумрак ги мързи да си пуснат светлините...икономии на крушки ли праят???Пък и друго е,дори при ясно време насрещният се забелязва отдалеч....
Dezki
А виждал ли си как е по селата-тъмно,едвам се вижда, а ония си карат на без фарове, постижение е ако си пуснат габаритите-отврат :angry:
Само Дизел
При ясно и слънчево време не карам на фарове. През останалото време (а тук, това означава през повечето), съм на къси.
Карането само на габарити го намирам за голяма глупост. Всъщност, само в България съм виждал някой да кара така. В останалите държави за това се глобява.
В някои държави е разрешено използването на специални дневни фарове. Това са фарове, подобни на халогените за мъгла, но с крушки с намалена мощност. Включват се винаги, когато не са включени освновните фарове. Тези фарове са само за да те виждат, а не ти да виждаш.
Същата работа биха свършили и едни фарчете с по-силни LED. За сега няма такива, одобрени от закона, но ще дойдат.
Blond
А какво ще кажете пък за юнаците, дето като си включат фаровете и халогените , не пропускат да включат и задните(задната) светлина за мъгла?
Иде ми да слезна и да им счупя собственоръчно точно тази лампа. В повечето случаи е много дразнеща и заслепяваща.
KoZmo
Цитат(kyuss @ Feb 28 2006, 05:46 PM)
Винаги. Много ме е яд на диваци,които в мъгла или сумрак ги мързи да си пуснат светлините...икономии на крушки ли праят???Пък и друго е,дори при ясно време насрещният се забелязва отдалеч....

Ха така ще икономисат крушките като некой не ги види, че направо ще им излезнат златни!
Dezki
някоя вектричка и задното и за мъгла свети само от ляво-хахаха . те щото са с допълнително монтирани предни халогенки и не знаят къде да ги вържат и най лесно за задното :P
наистина са дразнещи, някой път зад такива си пускам дългите, а пък на джипката имам боен фар biggrin.gif blink.gif
Capt.Vimes
Цитат(night @ Oct 5 2005, 01:04 PM)
B) ааа, фаровете са ми навик-просто без да ги пусна не мога да тръгна....

И аз съм същия smile.gif
hektor
Ми аз почти винаги съм на фарове,пак особено като съм в Дания там е задължително да се кара на фарове. Даже автомобилите, които се продават там-новите де, та в момента, в който запалиш колата и фаровете светват :P
TUNING
Винаги карам на фарове ,а като някои ме изнерви му тегля дългите биксенонови на моето БМВ и го задминавам с мръсна газ! biggrin.gif
Към VENI питах за Вас Валери и каза ,че сте едни от най добрите му бизнес партнюори естествено след мен и КОМКОМ(Компютри и комуникации)
TUNING
Цитат(cvi4a @ Feb 26 2006, 05:17 PM)
Аз също карам само на фарове, а сега от както си направих габаритите в мигачите карам на фарове дори и за 1км blink.gif

Ти си ги правиш а на мен са ми готови фабрично ! wink.gif
Veni®
Цитат(TUNING @ Mar 28 2006, 09:43 AM)
Към VENI питах за Вас Валери и каза ,че сте едни от най добрите му бизнес партнюори

biggrin.gif
благодаря
biggrin.gif
vde
Фаровете са ми винаги ON искам да съм на 99,9% сигурен, че оня отсреща знае, че съм в движение.
вики
Цитат(TUNING @ Mar 28 2006, 11:48 AM)
Цитат(cvi4a @ Feb 26 2006, 05:17 PM)
Аз също карам само на фарове, а сега от както си направих габаритите в мигачите карам на фарове дори и за 1км  blink.gif

Ти си ги правиш а на мен са ми готови фабрично ! wink.gif

АИДЕ ДАЙТЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ ИНФО ЧЕ МИ ДОПАДНА ИДЕЯТА
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.