Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Малко реклама
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > MB Motor sport
sky
ТУК
hektor
Как бих се качил дори за една обиколка на някоя формула. А пропо за около 4500 евро отиваш при бмв Уилиямс и ти дават 5 обиколки в истински болид, е естествено след като първо си покарал по слаби формули и са те обучили. Май за един уикенд е цялата дандания. Даваха репортаж по немската. Много гот хората просто имаха изражение като след секс хихихихих
KPAHK
има и едно такова с FIAT-FERRARI-F1

а намерих го ЕТО

ама всичко си е режисура B)
sky
Цитат(hektor @ May 27 2006, 01:36 AM)
Как бих се качил дори за една обиколка на някоя формула. А пропо за около 4500 евро отиваш при бмв Уилиямс и ти дават 5 обиколки в истински болид, е естествено след като първо си покарал по слаби формули и са те обучили. Май за един уикенд е цялата дандания. Даваха репортаж по немската. Много гот хората просто имаха изражение като след секс хихихихих

И аз бих се качил,но остава проблема с 4500 евро biggrin.gif
neichev
Цитат(sky @ May 25 2006, 11:43 PM)

Ами аз това видео съм го гледал много интересно е.
Иначе и аз бих се качил на болид ако някои ми плати удоволствието laugh.gif
Blond
Мдааа - оопределено "не бяха режисирани" и двете надбягвания, но както и да е - на мерцедесите ми хареса повече!!!
sky
По скоро е реклама на F1
Veni®
а бе , кеф си е , дори страшен кеф
KPAHK
Цитат(BlondNigger @ Jun 19 2006, 05:46 PM)
Мдааа - оопределено "не бяха режисирани" и двете надбягвания, но както и да е - на мерцедесите ми хареса повече!!!

е хайде пък сега РЕЖИСИРАНИ biggrin.gif biggrin.gif
може би малко нагласени wink.gif
////AMG
Това е реклама естествено че са режисирани!
Capt.Vimes
Цитат(////AMG @ Jul 1 2006, 09:25 PM)

Няма значение, пак е забавна. Пък и на какво е реклама- на болида от Ф1 ли? Аз вече съм си поръчал един, ама нещо бавят доставката. Последно разбрах, че лично Монтоя тръгнал да ми го докара.
ALEXONE™
Цитат(Capt.Vimes @ Jul 22 2006, 10:57 AM)
Цитат(////AMG @ Jul 1 2006, 09:25 PM)

Няма значение, пак е забавна. Пък и на какво е реклама- на болида от Ф1 ли? Аз вече съм си поръчал един, ама нещо бавят доставката. Последно разбрах, че лично Монтоя тръгнал да ми го докара.

Е ми смятай как ще те го докара, раздрънкан и без преден спойлер :yahoo:
Vlado190
Реклама е я wink.gif но клипчетата са хубави. Друг е въпросът че има разни тунинговани турбо изродчета с по 1200 коня дето най вероятно ще направят една F1 смешна...
BRABUS 5.8
дали ще можете да ми намерите клипчета на реклами като тази с е-класата,че искам да си кача някои на телефона пък тези не могат да се теглят :help:
GiN
Могат,но трябват настройки на мозилата и една програмка/обаче съм забравил как се казваше,а и след преинсталацията на компа и аз я нямам/ biggrin.gifn:
W123
Плъгинчето към Firefox за сваляне на такива клипове се казва Video Downloader.Бях го описал някъде в IT-темата кое как се прави за да свали въпросния клип.
mercedes
Цитат(BRABUS 5.8 @ Nov 23 2006, 12:30 PM)
дали ще можете да ми намерите клипчета на реклами като тази с е-класата,че искам да си кача някои на телефона пък тези не могат да се теглят :help:

пием амстел да знаеш smile.gif
http://vixy.net/flv_converter
слагаш само линка на клипа в тая страница и отдолу избираш за какво го искаш МП3,компа,или телефон при мене става без никакъв проблем обаче трябва телефона ти да чете 3гп. формат
BRABUS 5.8
абе да те питам линка към страницата ли слагаш където е клипа ? и треа ли да тегла нещо ? :huh:
mercedes
Линка от от видео страницата която и да е тя го слагаш в горната страница която споменах отдолу ще видиш малко прозорче което на неко пише АВИ-УИНДОУС натискаш го и ще ти излезнат различни формати като там е и за телефона,след това натискаш конверт изчакваш малко 3-4 мин зависи от интернета как ти е и ти излиза друг линк които каато кликнеш в/у него ти дава да го свалиш сваляш го и после в телефона wink.gif
BRABUS 5.8
ок ма ми изписва-Error: URL resolve error. (YouTube.com is down??)
mercedes
за по лесно даи ми линка на видеото и ше ти дам линка за сваляне
BRABUS 5.8
http://www.metacafe.com/watch/106927/mercedes_e55_amg/

ето,но все пак издай тайната няма само клипчета да ти пращам постоянно smile.gif
mercedes
Цитат(BRABUS 5.8 @ Feb 24 2007, 07:37 AM) *
http://www.metacafe.com/watch/106927/mercedes_e55_amg/

ето,но все пак издай тайната няма само клипчета да ти пращам постоянно smile.gif

Тази страница е само за видеа от иутубе.ком dontknow.gif а от другите как се сваля незнам dontknow.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.