Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Малко снимки на 190 ДТМ!
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > MB Motor sport
neichev
Ето малко снимки на 190 ДТМ....бебето преди доста годинки е било и ще остане като легенда в този спорт! biggrin.gif

Ето линк ако някои иска да види всичките!
190 DTM!!!
sky
Цитат(neichev @ May 20 2006, 06:34 PM)
Ето малко снимки на 190 ДТМ....бебето преди доста годинки е било и ще остане като легенда в този спорт! biggrin.gif

Ето линк ако някои иска да види всичките!
190 DTM!!!

Колега neichev ,линк-а не се отваря
neichev
Колега знчи на те не ти го отваря защото това е фтп и не на всички отваря ако искате да кача всичките? biggrin.gif
racingboy190e
Найстина не го отваря(нормално щом е фтп),ако можеш ги качи да ги видим,колега!
unsure.gif blink.gif ph34r.gif
sky
Цитат(neichev @ May 21 2006, 12:40 PM)
Колега знчи на те не ти го отваря защото това е фтп и не на всички отваря ако искате да кача всичките? biggrin.gif

Качи ги някъде където ще ги виждаме smile.gif
Dezki
Ето да се кефите

neichev
Малеййййй плаче ми се ...аз това съм го виждал ама..колкото и да го гледам се по як става! wub.gif wub.gif wub.gif
sky
Само веднъж да ми дадат да го пробвам rolleyes.gif
Dezki
Пешо, какво ще кажеш за интериора, нали било Мерцедес? wink.gif Провери и темата за оня цлк дтм амг- и там има снимки и на ц-класа и сл :P
sky
Цитат(Dezki @ May 25 2006, 11:02 PM)
Пешо, какво ще кажеш за интериора, нали било Мерцедес? wink.gif Провери и темата за оня цлк дтм амг- и там има снимки и на ц-класа и сл :P

Няма как да го дадат направо от пистата.Там е "шосеен"вариант wink.gif
caki
Малйиииии
KPAHK
само как ручи тая машина - немам думи icon_coolgrin.gif
yavkata
Колеги ето и от мен нещо, което съм сигурен, че ще ви заинтригува (и е по темата...)
http://www.youtube.com/watch?v=nPmEprG8Awk
РУМЕН СПАСОВ
Жесток звяр.Само този спойлер отзад нещо много се клатеше.
BeLoV
bigemo_harabe_net-110.gif То какво да каже човек,и изтеглянето и стабилността и шофьора...нямам думи.
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.