Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: G класа
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > G-класа
Veni®

Само Дизел
Еее, не, това е перверзия... sad.gif
DJ FUNKY
ohmy.gif леееееее малеееее кажете ми че е не е истинско....УЖАС
KPAHK
Поредният FREAK BENZ

аз даже си имам и колекциика rolleyes.gif
neichev
Аз мога само да кажа ....ГРОЗЕН....(макар грозен Бенз да няма, но този е такъв)..... ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
На такива трябва да им взимат колите! laugh.gif
mechoka
как може да съсипеш един толкова красив класически автомобил blink.gif
Bustter
ето още екземпляра:

neichev
Ееее тези малко или много приличат повече на Г-класа...даже единият ми харесва biggrin.gif wink.gif
sky
Цитат(Veni® @ May 18 2006, 11:07 AM)

Що за човек може да направи подобно нещо
DJ FUNKY
Цитат(sky @ May 19 2006, 09:49 PM)
Що за човек може да направи подобно нещо

абе има неква нова дрога biggrin.gif biggrin.gif ohmy.gif
terorero
Преди време ,когато работих в една известна българска тунинг фирма ми докараха една G-класа. Беше боядисана в червено, вместо емблема и сложихме червена петолъчка отпред, на резервната гума сърп и чук и надписи СССР.Абе извратена работа, явно собственика испитваше носталгия по отминалите времена rolleyes.gif Получи се доста добра съветска G-класа biggrin.gif
Stefan
Ба мааа му.. мангалите и до тва ли успяха да се докопат, не стига като видя някоя 190 или 124 в мангалски ръце ми става лошо ся и тва "окепазиха" :huh: ohmy.gif :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: wacko.gif blink.gif sad.gif
Capt.Vimes
Цитат(terorero @ May 20 2006, 07:04 AM)
Преди време ,когато работих в една известна българска тунинг фирма ми докараха една G-класа. Беше боядисана в червено, вместо емблема и сложихме червена петолъчка отпред, на резервната гума сърп и чук и надписи СССР.Абе извратена работа, явно собственика испитваше носталгия по отминалите времена rolleyes.gif Получи се доста добра съветска G-класа biggrin.gif

Като е бил такъв фен на СССР, що не си е купил съветска машина, ами прави извращения с хубавата кола? :angry: Ша ми купува мръсна империалистическа, капиталистическа, фашистка кола. Ша го кажа в 6-то да му маправят едно хубаво досие. wink.gif
thedon
абе тея хора са за убиване направо бе :evil: ...горките мерцедесчета..
koko_race
Това е гаргара със техниката :evil: :evil: :evil:
Fitibaldi
Цитат(Bustter @ May 18 2006, 09:33 PM)

като бях в москва видях една такава триоска, ама не успях да я снимам. мислех, че са доста по-разпространени и с нетърпение чаках да видя следващата, която да запечатам на снимка smile.gif
BENZBOSS
Що ли ми се струва,че тоя грозноватия на първите снимки е с Калифорнийска регистрация???Големи говеда еиииии,то едно,че такива тук рядко се срещат,ми и малкото представители им разказват играта.На такъв само Шевролет заслужава да кара. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
VladoBENZ
Първо...за тая червената с петолъчката...те в капитолия я продаваха преди години...тя май беше Puch ако не се лъжа...и второ, някъде бях чел че 3-оски се произвеждали за русия специално....
MDRAZHEV
Цитат(terorero @ May 20 2006, 09:04 AM) *

Джипа, за който говориш е на мой приятел от Пловдив и искам да отбележа, че е изключително красив дзвер!!!
Оригинално е 300 бензин модел 463, после му сложи 420 бензин със скорости от S-класа, продаваше го известно време с големият мотор, но след като никой не го оцени, отново му върна оригиналният и сега пак се продава.
Джипа е с ОФФ РОУД окачване в перфектно състояние, а на живо е просто изключително красив!!! bigemo_harabe_net-110.gif
Нещо не мога да се справя с качването снимки, за съжаление, иначе имам 2-3 негови снимки!
BENZBOSS
Кликваш за отговор,точно под ФТ на шрифт кликваш и пастваш адреса на снимката,после цлицаш ДОБАВИ ОТГОВОР и черпиш една бира ако се видим някога. icon_coolgrin.gif
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.