Цитат(neichev @ Sep 21 2006, 12:43 AM)
Реве ми се.......
Такива екземпляри които в българия няма каде да се видят...има 2-3...и то не каквито тук!

k:
По време на бурния мутризъм в България имаше много Е500 и 500Е включително съм виждал и еЕ60 и едно CARLSSON се моташе насам-натам имаше едно бронирано седя доста време на капитолия, а тука измежду снимките видях едно W124 Е60 AMG комби каквото също бях мяркал тук. Беше истинско защото имаше пресовано AMG лого на облегалките на предните седалки, беше с тъмнозеленото дърво вътре (което по принцип за 124 не се предлагаше) абе въобще личеше си че колата е истинска.
Със сигурност доста от тези уникални екземпляри са били нередовни, защото къде са те днес? Както каза колегата има 2-3 и това е. Лично аз съм виждал една която е достойна за тази тема. Е500 сребриста с Lorinser джанти и двуцветен кожен салон който собственика си е шил по поръчка някъде. Състоянието на колата е бонбонско, първо защото човека е фен на модела и второ защото язди основно някакви други коли, а тази си я кътка и я джитка по рядко.
От всички показани дотук най ми хареса снимката на едно 124 дупе с "ония" Брабусовите ауспуси (дето са малко на кестерме) и надписчето 7,3 :welldone:
ОБИЧАМ КОГАТО ИМА ЛИТРАЖ!!!