Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: Най-добрите W124, A124, C124, S124, за вас!
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Модели > E-класа
Страници: 1, 2, 3
Stefan
Колеги малко откраднах идеята от един чужд форум, но аз съм такъв човек, че си харесвам от тук по нещо, от там по нещо и което ми хареса си го присвоявам, все пак искам най-доброто нали така е с всеки.. та предлагам във всеки един раздел да си има тема за снимки САМО на един или 2-3 определени модела не на мерцедес като цяло.. в случая нека започна с 124-ката... вижте мойте любимци smile.gif

П.С. Бих помолил ALEXONE да сложи темата като важна, и да започваме wink.gif
Stefan
Най-доброто от най-добрите smile.gif

Stefan

Stefan

mafiota^^^
Направо сърцетроп получих като видях тези красоти евала smile.gif
Stefan
Това е една много, много малка част от личната ми колекция, а именно тия дето са ми любими, давайте всички слагайте това, което ви е направило най-голямо впечатление докато сте се ровили по нета, че не искам само аз да пускам ще ме изкарат най-големия флоодер smile.gif
sky
Това е автомобил wink.gif
Blond
Цитат(Stefan @ May 19 2006, 08:19 PM)
Това е една много, много малка част от личната ми колекция, а именно тия дето са ми любими, давайте всички слагайте това, което ви е направило най-голямо впечатление докато сте се ровили по нета, че не искам само аз да пускам ще ме изкарат най-големия флоодер smile.gif

Никакъв флудер не си - ти просто ми изплаккна очите с тези красавици!!!
Ако имаш още - пусни ги пак тук . Темата си е твоя. Аз с удоволствие ще преглеждам редовно.

Тези коли ... водят до ДУШЕВЕН оргазъм почти!!!
И следващите - също.
10х!!!
Stefan

Stefan

Stefan

Stefan

Stefan

Stefan

neichev
НЕЧОВЕШКИ СА! smile.gif
Красавците ми те.......ехх да имах 1 в гаража... unsure.gif
mercedes
а друг освен ALEXONE не може6 ли да помоли6 wink.gif
sky
Мога да ги гледам с часове
Stefan
mercedes, от ся нататък тебе ще моля, ALEXONE е наедекватен B)
Само Дизел
А някой виждал ли е такива волани, но дървото да е със шарка Зебрано (стандартната, на черни ивици):

ALEXONE™
Цитат(Само Дизел @ May 22 2006, 01:43 PM)
А някой виждал ли е такива волани, но дървото да е със шарка Зебрано (стандартната, на черни ивици):

Точно такъв волан си търся за Пурата rolleyes.gif
ALEXONE™
Цитат(Stefan @ May 22 2006, 12:53 PM)
mercedes, от ся нататък тебе ще моля, ALEXONE е наедекватен  B)

Моля моля има си и Модератори разни аз не мога да огрея навсякъде

Иначе за темата
PAcHy
Тема е луда ,а Автомобилите...невероятни са

вкарайте малко повече емотикони
ALEXONE™
Цитат(PAcHy @ May 22 2006, 03:35 PM)
Тема е луда ,а Автомобилите...невероятни са

вкарайте малко повече емотикони

Не може biggrin.gif
KPAHK
Цитат(Само Дизел @ May 22 2006, 01:43 PM)

тоя и аз не бих го върнал нищо че съм с W201
Stefan
Това, за което питате вие не е волан, а просто приставка към вашият волан, или по друг начин да го кажа готин кальф, ако мога така да се изразя, вижте:

За справка - ebay.com, цените варират около 50$ приятна шукарийка wink.gif
Veni®
Я, виж ти???
винаги съм си мислел, че това са си цели волани,и съм много изненадан от твърдението ти.
Дори бях гледал сайта на някакъв пич, който ги изработва - беше похазано поетапно как става - точка първа беще обгарянето на волана до метал, и последващо извайване на ергономичните захвати за ръцете.
Имаше и варианти с вградено отопление на волана - всичко - hand-made=

И цените май са други
Дай някакъв линк - много ми е интересно

http://www.performanceproducts4benz.com/pr...Steering+Wheels
цената е силно различна, имах и други , ще потърся
Stefan
Да и другото го има като вариант, но този е доста по лесен, ефтин и ефектен, специално сайт не мога да ти дам щото нямам, но в ebay.com можеш да напишеш дървен волан за мерцедес и ти изкарва тия калъфчета, също не съм запознат и как се слагат, но са готини smile.gif
W140

neichev
Наистина много яко и лесно но до колкото знам по ebay не може да се пазарува от България sad.gif
Това само за калъфа или за целия волан 50$??? biggrin.gif
Veni®
Цитат(neichev @ Jun 22 2006, 09:43 PM)
Това само за калъфа или за целия волан 50$??? biggrin.gif

Е-е-е-е-
това е нагло - 50$ за цял волан biggrin.gif
W140
KoZmo
Пичове вижте тая чочона
sky
:welldone: :FlagMB:
Днес на пазара ситняково докато си ходих към колата по улицата мина един W124 пулман с хасковска регистрация - Ето като тази беше:
Stefan
хихи, ударна доза любов..

Stefan

Stefan

Stefan

Stefan

neichev
Реве ми се....... laugh.gif
Такива екземпляри които в българия няма каде да се видят...има 2-3...и то не каквито тук! ohmy.gifk:
Чичко
Цитат(neichev @ Sep 21 2006, 12:43 AM)
Реве ми се....... laugh.gif
Такива екземпляри които в българия няма каде да се видят...има 2-3...и то не каквито тук! ohmy.gifk:

По време на бурния мутризъм в България имаше много Е500 и 500Е включително съм виждал и еЕ60 и едно CARLSSON се моташе насам-натам имаше едно бронирано седя доста време на капитолия, а тука измежду снимките видях едно W124 Е60 AMG комби каквото също бях мяркал тук. Беше истинско защото имаше пресовано AMG лого на облегалките на предните седалки, беше с тъмнозеленото дърво вътре (което по принцип за 124 не се предлагаше) абе въобще личеше си че колата е истинска.

Със сигурност доста от тези уникални екземпляри са били нередовни, защото къде са те днес? Както каза колегата има 2-3 и това е. Лично аз съм виждал една която е достойна за тази тема. Е500 сребриста с Lorinser джанти и двуцветен кожен салон който собственика си е шил по поръчка някъде. Състоянието на колата е бонбонско, първо защото човека е фен на модела и второ защото язди основно някакви други коли, а тази си я кътка и я джитка по рядко.

От всички показани дотук най ми хареса снимката на едно 124 дупе с "ония" Брабусовите ауспуси (дето са малко на кестерме) и надписчето 7,3 :welldone:

ОБИЧАМ КОГАТО ИМА ЛИТРАЖ!!!
neichev
Ами това лято съвсем случауно работех на един супер маркет в Кранево(на 2 км от Албена за тези които незнаят) smile.gif
И бях около 50 дена само нощна смяна...и познаите какви екзепляри съм виждал...по приницип идваха сутениори и комарджии от цяла България та мисълта ми беше че с много малки изключения момчетата караха само Мерцедес и БМВ.... :welldone:
Като почнем от 190 много барнати и стигнеш до 220 .... 55 АМГ... и много други 300 320....ако не друго тези "момченца" разбираха поне от коли...даже съм се возил в някои от тези колички... smile.gif
Организацията им е желязна....менкат колите телефоните жените...знаят какво правят... ph34r.gif
Stefan
Ще се опитам скоро да направя един добър екземпляр, имам добри идей, до момента не бях много добре с парите, че 1 година избивам и работя за тоя дето духа ама сега му се види края, а и идва моя сезон и първото нещо с което ще се захвана е колата, двигателя ме задоволява мен лично, върви си достатъчно и си харчи добре, не изисква особенно скъпа подрръжка и е супер доволно, така че горе долу тая зима мисля да я почвам, искам всичко да е перфектно, ще ви пускам снимки по-натам, мисля че с 3-4 хиляди като за начало ще мога да направя нещо добро smile.gif) и така, стискайте палци smile.gif
nick chuck
И аз ще се впусна в тунинга на зеленото купе. Започвам с бели циферблати от USA. Не намерих в ebay.com кожите за волани по 50$ дайте ми адрес.
Благодаря.
koko_race
Цитат(sky @ May 19 2006, 09:45 PM)
Това е автомобил wink.gif

Това е мечта,но за наще пътища ще сме абонати на гумаджийте. :evil:
Stefan
nick chuck, белите циферблати са елементарни няма нужда да ги поръчваш от USA, виж мойте ако ти харесат ще ти обясня кво да направиш, има снимка в тунинг там има такава тема, а иначе за воланите отиваш на ebay.com и пишеш "mercedes steering wheel" трябва да ти излезнат и калъфи освен волани, при мен излизат, успех! И междудругото ако поръчваш такъв калъф ми кажи да ти пратя пари, че да ги направим 2 smile.gif
neichev
Цитат(Stefan @ Sep 29 2006, 08:50 AM)
nick chuck, белите циферблати са елементарни няма нужда да ги поръчваш от USA, виж мойте ако ти харесат ще ти обясня кво да направиш, има снимка в тунинг там има такава тема, а иначе за воланите отиваш на ebay.com и пишеш "mercedes steering wheel" трябва да ти излезнат и калъфи освен волани, при мен излизат, успех! И междудругото ако поръчваш такъв калъф ми кажи да ти пратя пари, че да ги направим 2 smile.gif

Колега от ебай може ли да се поръчва за България?
Защото има много хубави неща на добри цени ohmy.gifk:
:FlagMB:
Stefan
Може, но е трудно, добре е да работиш с някои приятел в чужбина.
vasko_124
Колкото и да върви,колкото и да лъщи,мерцедеса си е мерцедес :FlagMB: :FlagMB:
KoZmo
Цитат(top @ Sep 11 2006, 05:25 PM)
Днес на пазара ситняково докато си ходих към колата по улицата мина един W124 пулман с хасковска регистрация - Ето като тази беше:

И аз съм я виждал! При автоалармите на Ботевградско шосе, готина е като модел ама тая специално изглежда малко семпла.... със тесни лаисни
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.