Помощ - Търсене - Потребители - Събития
Пълна версия на Форума: На 19.05 се открива новият музей на Мерцедес
Mercedes Benz Фен Клуб България - Форум за ремонт,обслужване,модификации и технически решения на автомобили мерцедес > Форуми > Новини за Мерцедес-Бенц
Veni®
На 19.05 се открива новият музей в Щутгард

http://www.mercedes-benz.com/content/mbcom...rld/museum.html
KPAHK
Вени оправи линка че "нема никой" biggrin.gif
Veni®
пробвай пак, при мен се отваря
KPAHK
вече е тОК B)

преди малко ми се ивиняваха че нещо го нямало URL-то rolleyes.gif

явно и ти нещо хитруваш wink.gif
sky
И утре няма да има вход за музея.След време може да му направим групово посещение Mercedes Benz www.mercedes-club-bg.com Bulgaria biggrin.gif
Vlado190
Цитат(sky @ May 20 2006, 09:02 PM)
И утре няма да има вход за музея.След време може да му направим групово посещение Mercedes Benz www.mercedes-club-bg.com Bulgaria biggrin.gif

Идеята е страхотна biggrin.gif
Capt.Vimes
Цитат(Vlado190 @ May 21 2006, 08:21 PM)
Цитат(sky @ May 20 2006, 09:02 PM)
И утре няма да има вход за музея.След време може да му направим групово посещение Mercedes Benz www.mercedes-club-bg.com Bulgaria  biggrin.gif

Идеята е страхотна biggrin.gif

Но ще си остане само идея в нашия форум. Освен ако не пратим представител, който вече е в Германия. Няма да е групово,но все ще си е посещение от нас.
W140
АЕ ДА СЕ организираме и да отидем?
:huh: кво же каете
Stefan
W140, аз ще съм при тебе у S-класата... smile.gif иначе не ми се бие толкова път.. хехе бъзикам се казвайте кога и тръгваме smile.gif
W140
Цитат(Stefan @ May 22 2006, 11:55 PM)
W140, аз ще съм при тебе у S-класата... smile.gif иначе не ми се бие толкова път.. хехе бъзикам се казвайте кога и тръгваме smile.gif

ми хубаво
ма първо да намерим шофьор
wink.gif
Bustter
Цитат(W140 @ May 23 2006, 01:00 AM)
Цитат(Stefan @ May 22 2006, 11:55 PM)

ми хубаво
ма първо да намерим шофьор
wink.gif

От теб колата от мен шофьора biggrin.gif ше се прежалим да я покарам biggrin.gif може и аз да ви платя билетчета за музея само даите да я карам до Шутгард B)
Това е "lo-fi" (опростена) версия на нашия форум. За да видите пълната версия, моля натиснете тук.